2777
2789
عنوان

این طبیعیه

227 بازدید | 34 پست

من ۱۹ سالمه تا حالا با کسی تو رابطه نبودم کلا توی خانواده پدر و مادرم هیچوقت محبت کردن رو بلد نبودن همه مایحتاج و نیازهام تا حد توانشان برآورده شده اما آدمایی نبودن ک محبت کلامی و فیزیکی کنن کلا خیلی کمبود عاطفه دارم خیلی دلم میخواد با ی نفر باشم ک دوسم داشته باشه ی رابطه جدی و هدفمند ولی متاسفانه اصلا نمیشه چون ارتباط اجتماعیم صفره کلا و بعدم پسرای الان هم کلا معلوم الحالن خیلی‌هاشون باب سلیقه من نیستن چون اکثرا عرق خورن و آدمای بی هدفین یا اینکه کلا رل رو برای آبروریزی و مسائل جنسی میخوان بنظرتون چیکار کنم خیلی ازلحاظ روحی تنها و بهم ریختم

واقعا اگر پدر و مادر هستین ی چیزو هیچوقت فراموش نکنین دنیا هم بریزین به پای بچه هاتون اونا نیاز دارن ک گاهی بی دلیل بغلشون کنین بگین دوست داریم همیشه کنارتیم بی دلیل بوسشون کنین اغوشتونو براشون باز کنین چیزی ک من هیچوقت نداشتم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا تمام مشکلات منو گفتی منم تمام اینارو دارم با اینکه ۱۹ سالمهولی چی میشه کرد

بدیش اینه ک سر آخر هم ی ازدواج سنتی خواهیم داشت ک اینم از اسمش معلومه ی ازدواج بدون احساس و منطقی

من از منطق خسته شدم

منم دقیقا شرایط تورو داشتم ۱۸ سالمه  پدر مادرم طلاق گرفتن کلا از محبت هر دو طرف محروم بودم شدیدا تشنه محبت بودم دیگه خیلی بود بعدش با سه پسر اشنا شدم تو شونزده سالگیم اونم دو سال ازم بزرگتر بود یکسال باهم بودیم اخرش عقد کردیم درکل حرف من اینه این خیلی بده بخاطر محبت سمت جنس مقابل میریم ولی اخرش خیلی ضربه میخوریم و ازدواج تو سن کم اصلا پیشنهاد نمیکنم چون هنه بچگیت میمیره و مجبوری کلی مسعولیت بپذیری و رل موندن با کسیم الان مردا پسرا فقط رابطه میخوان بنظر من با دوستات وقت بگذرون سرگرم کار شو بخاطر محبت واررد رابطه نشو اشتباهی که من کردم رو تکرار نکن

واقعا اگر پدر و مادر هستین ی چیزو هیچوقت فراموش نکنین دنیا هم بریزین به پای بچه هاتون اونا نیاز دارن ...

من همیشه به خونوادم میگم شما برام هیچ کاری نکردید بی محلی کردید از لحاظ مالی کلا تو. رفاه بودم هیچ مشکلی نداشتم ولی واقعا به محبت نیاز داشتم