2777
2789
عنوان

این طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 34 پست
منم دقیقا شرایط تورو داشتم ۱۸ سالمه پدر مادرم طلاق گرفتن کلا از محبت هر دو طرف محروم بودم شدیدا تشن ...

نه من تا الان خودمو خیلی کنترل کردم اصلا با پسری نبودم۳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۹۹ درصد از پسرها الان از دخترا رابطه ی جنسی و لمس رو میخوان پسرها که چه عرض کنم مردهای متاهل هم که زن دارند خیلی هاشون این رفتار رو دارند با زن های متاهل و دخترها دوست میشن الکی میگن ما یکسال هستش یا همسرمون نخوابیدیم بعد از زن ها و دخترها رابطه ی جنسی میخوان

۹۹ درصد از پسرها الان از دخترا رابطه ی جنسی و لمس رو میخوان پسرها که چه عرض کنم مردهای متاهل هم که ز ...

بخاطر همینه ک اصلا دلم نمیره با کسی رل بزنم چون اصلا آدم درست نیست کسی ک هدفمند باشه چ توی زندگی شخصی خودش چ تو رابطه ک کار 

بنظر من برو دانشگاه با دوستات وقت بگذرون با کار و درس خودتو سرگرم کن که شاید یه خاستگار درست حسابی گ ...

خواستکار زیاد دارم اما همشون سنتی

اصلا دلم نمیره 

اتفاقا سنتی خوبهمیتونین تا قبل عقد رسمی زیر نظر خانواده ها با هم آشناتر بشین

شما چن سالتونه؟

من گفتم تو تاپیک ک من تو زندگیم محبت ک دارم دلم میخواد با آدمی باشم ک دوستم داشته باشه

الان شوهرت بهت محبت مبکنه؟

شوهرم خودش  دو سال از من بزرگ تره خیلی بچه هست خیلی چیزا رو نمیدونه الان که زندگی خرج و مخارج داره اونم کار میکنه براش خیلی سخت شده فکرش خیلی درگیره ولی خب کمو بیش بهتر از خونوادم هست