2777
2789

مامان بابای من میرن سرکار منم ازدواج کردم خواهرم بیشتر وقتا یه جز جمعه ها تنهاست البته یه هفته پیش بردمش بیرون ولی خب آدم تو خونه می پوسه امروز بعدازظهر قرار بود برم پیش دوست صمیمی ام ولی خب دلم پیش خواهرم امروزم تعطیله از این ور از بچگی همین اوضاع داشتم همیشه به فکر دیگران بودم عین خوره یه چیزی داره از درون میخورم نمیدونم چیکارکنم

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهرت مگه دویتی رفیقی نداره باهاش بره بیرون

۱۱ سالشه داره دوستش اخلاقش خوب نیست ازش بزرگ‌تر یه بارم بی اجازه رفتن گم شدن

۱۱ سالشه داره دوستش اخلاقش خوب نیست ازش بزرگ‌تر یه بارم بی اجازه رفتن گم شدن

عه خب ببرش بیرون شهربازی بعدم برید پیتزا بزنید بربدن گناه داره اگه ممکنه قرار با دوستتو بذار واسه شب 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

اگه میشه خواهرتم ببر با دوستت برید شهربازی جایی

دوستم نمیتونه بیاد بیرون بعد ما میخوایم صحبت کنیم جلوی اون نمیتونیم باید یکی انتخاب کنم

دوستم نمیتونه بیاد بیرون بعد ما میخوایم صحبت کنیم جلوی اون نمیتونیم باید یکی انتخاب کنم

اهان خب بلاخره خاهرتم باید عادت کنه صبحی برو پیش دوستت و عصر هم پیش خواهرت باش