2777
2789

انشاءلله که پیامبر عزیزمون حضرت محمد ص 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

حاجت همه رو بده الهی آمین 

یکی از ثواب هایی که داره اینه که در این روز روزه بگیری منم میخوام فردا روزه بگیر هر کسی دوس داشت بگیره قبول باشه روزه اش 😊😍😘🙏💐🌷🌹🌺🌈

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم میگیرم به نیت شفای عزیزم، لطفا اگه امکانش هست یه صلوات و حمد بخونید واسه امضام🙏🏻🙏🏻

عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

منم میگیرم به نیت شفای عزیزم، لطفا اگه امکانش هست یه صلوات و حمد بخونید واسه امضام🙏🏻🙏🏻

انشاءلله که زود مریضتون خوب بشه گلم 

فرستادم برات عزیزم 

شمام دعام کن مرسی 

التماس دعا اسمم فاطمس من معدم درد میشه نمیتونم بگیرم توروخدابرا منم دعا کن من ارزومه بگیرم ولی تهوع میگیرم نمیشه

التملس دعا واقعا

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

انشاءلله که زود مریضتون خوب بشه گلم فرستادم برات عزیزم شمام دعام کن مرسی

انشالله خدا از زبونتون بشنوه

حتما عزیزم

عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

مبارک باشهبرای ظهور امام زمان وآرامش همه مردم دعا کن

انشاءلله آقا امام زمان سریع تر ظهور کنن تا همه سعادت و خوشبخت بشیم به آرامش دست پیدا کنیم 

التماس دعا گلم