2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی نکن ۳۰ کیلویی؟؟ تا الان چه راهایی برا چاقی امتحان کردی عزیزم

۳۱ کیلو ام فکر کنم😭

جوانه گندم رفتم غذامو زیاد کردم اما وزن نمیگیرم دکترم رفتم گفتن مشکلی نداری

الان یه قرص از یه پیج گرفتم یه تومن ۵۰ عدده هنوز نصفش مونده تغییری تو خودم نمیبینم ولی صورتم یههه ذره چاق شده فقط

هر قرصیم باشه حاظرم بخورم فقد تپل شم بدنم چاق شه هعی خدا

۳۱ کیلو ام فکر کنم😭جوانه گندم رفتم غذامو زیاد کردم اما وزن نمیگیرم دکترم رفتم گفتن مشکلی نداریالان ...

عزیزم منم مس تو خیلی سخت وزن میگیرم اما یه پیشنهادی که من به تو میکنم اینه که اصلا اصلا سمت قرص پور چاقی نرو چون همشون به شدت عوارض دارن من خودم همشونو امتحان کردم عوارضشونو دیدم من دوتا رژیم غذایی دارم که دوتاشون از دکتر گرفتم اگه بخایی بت میدم یه روشی ام هست که همین چند روز پیش بم گفتن 

خیلی ممنون عزیزدم

فداتشم عزیزم اتفاقاً چن روز پیش منم یه تاپیک زدم در مورد چاقی یه معجونی بم معرفی کردن که میگفتن حتما جواب میده و چاق میکنه همراه با پودر انشور که باید از داروخونه بگیری من هر چیزی که لازم بود گرفتم ولی متاسفانه چند روزه که خیلی بد مریض شدم نتونستم معجونو پودرو بخورم 

چه روشی گلم هرچی باشه انجام میدم واقعا

.  ببین این رژیمو اگه خوب پیش بری واقن جواب میده اما همرو باید دقیق انجام بدی به اضافه روزی ۱۰۰ گرم آجیل گردو.پسته.تخمه آفتاب گردون این چیزا