وقتایی که حالم بده واسه اینکه دیگه بدتر نشه اوضاعم اهنگ لاو طور گوش نمیدم و از این اهنگای گنگ شت زاخاری گوش میدم الان یهو به خودم اومدم دیدم دارم با تتتپتت یه پوری گریه میکنم اصلا خودم اینطوری بودم چرا اخه ولی خب وسطش یهو ادم فازشو میگیره بهش فکر نمیکنی فعلا تنها روشیه که واسه مووان پیدا کردم همینه 😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
ای بابا🫠💔میموندین اوضاع بهتر میشد بعد همو میدیدنخودش خوب حرف میزد؟ واکنشش چی بود به این داستانا؟
اون باهام خیلی خوب بود کلا این ماه خودمون خیلی کات کردیم اینا بعد این اواخ قبل از اینکه مامانم چیزی رو بفهمه واقعا خیلی خوب بودیم باهم اون اینطوری بود که وایسا یکم صبر کن همه چی درست میشه مثل قبل میشه و اصلا خودم میام باهاشون حرف میزنمو اینا ولی واقعا خیلی پشیمونم که تموم کردم باهاش واقعا منتظرم برگرده انقدر فشار روم بودرفتم کات کردم