2777
2789
عنوان

طلاق میخوام

431 بازدید | 35 پست

۲۸سالمه همسرم ۳۰ فوق العاده بچه ننه نه باین معنا که بچسبه به مادرازلخاظ رفتار فک میکنه اسمون بازشده این ازش افتاده همش منو مقصر میدونه تو هر دعوا الانم روز جمعه بحثمون شد من درکوبیدم تو هم گلی که مال تولد هفته پیشش بود انداختم تو تراس شب بهش پیام دادم مه مامانم کباب درست کرده پاشو بیا اینم فحش بدبیراه که گمشید فلان فلان شده ها مامانم گفت رو منو نمیندازه زمین زنگ زد بهش گفت به گوه قسم شیفتم😳به مامان من دخترتون اعصابمو ریخته به هم جمع کنید مسخره بازیاتونو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم بهمون خونه داده چقدربه این احترام میزارن خلاصه دوروز بعد تولد پسرم بود دکور دیزاین کیک بهش گفتم کلیپ داریم ریش پشمتو بزن لباس درست بپوش باورتون میشه یه عکس باما نگرفت البته صبحشم دوباره بحثمون شده بود ادامه چندروز پیش....گفتم یه امروز تولد پسرمونه باهمون ریش پشم اومد نه عکس گرفت فقط تو کلیپ جلو عکاس مثلا خودی نشون داد من بهش گفتم طلاق میخوام لباساشم شبش انداختم دم در که برو خونه بابات ولی نمیره گورشو گم نمیکنه تولد پسرمو کوفتم‌ن کرد

اول آروم باش.. بعد که با این حرفا سریع سراغ طلاق نمی رن. وکیلم سوالی داری بپرس بگم

دورت بگردم این فک نیکنه من پذرم قلبش مریضه و بچه دارم طلاق نمیگیرم به خدانه پول ازش میخوام نه هیچی فقط احترام خودم حای پول تو جیبشم میدم خیلی هارشده