2777
2789

اول اینو بهتون بگم که پدرم مریض دوقطبی هس و یسره با خودش صحبت میکنه و تو یع دنیای دیگس چن بار داشتم اتاقشو تمیز میکردم با چوب حمله مرده و جدیدا جیش میکنه تو پلاستیک میزاره تو بالکن ، اصلا نمیزارم بره بیرون هر وقت میره یه گندی میزنه اخرین بار تو سوپری محلمون بخاطر اینکه بهش خوراکی ندادن (خودم بهشون گفتم بهش ندین )لباساشو دراورد کامل و ابرومونو برد ینی پیش زن و بچه سوپریه کامل لخت شده یار ذیگه هم ۶صب رفته بود بیرون وسط حیات یه بنده خدایی رفته وایساده ینی رفته تو خونش اون اقا هم اومده در خونه ما دعوا گفتم که مریضی اعصاب داره پدرم ،خواستم ببرمش تیمارستان هر وقت میبرم بعد چن وقت زنگ میزنن بیاین ببرینش بنظرتون چیکار کنم واقعا عاصی شدم 😞😞 

سلطان سلیمانم همون محبوب نی نی سایت 😍

الهی بگردم 😞😞😞😞😞

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش مدارا کن برخلافش عمل کنی بدتر میکنه تا یه جایی باهاش رابیا

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

پدرتون هست ضمن مواظبت جهت جلوگیری از آزار مردم ، آستانه تحملتون بالا باشه و تحملش کنین

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
چقد سخته شرایطتتون دلم برای هردوتون سوخت پدرتون مسن هستن؟ قرص و اینا دکتر نداده بهشون؟

۷۰ سالش هس قرصاشو نمیخوره بخوام قرصاشو بدم با بیل اهنی کنار تشکش گزاشته حمله میکنه

همیشه یه مقدار پول نقد همراهش باشه . و بهش تاکید کنید فقط با پول خرید کن .بهتر از اینه که به سوپری ب ...

صد میلیون تو جیبش بزاری همه رو کیک و ابمیوه میخره یا میندازه صندوق صدقات برای رفع بلا ازش 😞😞

۷۰ سالش هس قرصاشو نمیخوره بخوام قرصاشو بدم با بیل اهنی کنار تشکش گزاشته حمله میکنه

خب دختر خوب اینجوری ک خدای نکرده امکان داره هم به شما اسیب بزنه هم به خودش 

بهتر نیست یه مدت تحت درمان باشه 

چون اون بنده خدا که دست خودش نیست مغزشون اینجوری دستور میده

خدای رنگین کمان🕊️

خب دختر خوب اینجوری ک خدای نکرده امکان داره هم به شما اسیب بزنه هم به خودش بهتر نیست یه مدت تحت درما ...

همه عمرش تیمارستان بوده گفتن از ما کاری ساخته نیس