اول اینو بهتون بگم که پدرم مریض دوقطبی هس و یسره با خودش صحبت میکنه و تو یع دنیای دیگس چن بار داشتم اتاقشو تمیز میکردم با چوب حمله مرده و جدیدا جیش میکنه تو پلاستیک میزاره تو بالکن ، اصلا نمیزارم بره بیرون هر وقت میره یه گندی میزنه اخرین بار تو سوپری محلمون بخاطر اینکه بهش خوراکی ندادن (خودم بهشون گفتم بهش ندین )لباساشو دراورد کامل و ابرومونو برد ینی پیش زن و بچه سوپریه کامل لخت شده یار ذیگه هم ۶صب رفته بود بیرون وسط حیات یه بنده خدایی رفته وایساده ینی رفته تو خونش اون اقا هم اومده در خونه ما دعوا گفتم که مریضی اعصاب داره پدرم ،خواستم ببرمش تیمارستان هر وقت میبرم بعد چن وقت زنگ میزنن بیاین ببرینش بنظرتون چیکار کنم واقعا عاصی شدم 😞😞
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باهاش مدارا کن برخلافش عمل کنی بدتر میکنه تا یه جایی باهاش رابیا
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌