2777
2789
عنوان

داداش کوچیکم دست زد به سینه هام

16806 بازدید | 16 پست

۹ سالشه دست زد بهشون گف این دوتا ممه میدونی کاربردشون چیه من هنگ کرده نگاش کردم گفتم کاربردشون چیه گف برا اینه بعدن به بچهات شیر بذی گفتم نگی به کسی ها یا دستت بزنی به سینه ها کسی  گف نمیگم زشته گفتم پس چرا به من دست زدی و این حرفو زدی گف چون زشت نیستم گفتم چرا زشت نیست بعد دوبار گف کمتر زشته منم دیگه چیزی نگفتمش هی گفتم ن‌خوبه نگف کسی دیگه هم میتونه بشون دس بزنه 😑

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

من بچه کوچیک دارم  و یه پسر ۹ سالهخیلی مغذبم که شیر می دم میاد کنارم میشینه

امشب داشتم شیر می دادم،خوابیده کنارم باهام حرف می زنه،منم اعصابم خورد شد گفتم روتو کن اونور،اینجوری من راحت نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه است

اره هی گفتمش کی اینه حرفو گفدت نگف گفتم مامانو نمبگم که گف از مدرسه

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

من بچه کوچیک دارم و یه پسر ۹ سالهخیلی مغذبم که شیر می دم میاد کنارم میشینهامشب داشتم شیر می دادم،خو ...

خو عب نداره بچته

من بچه کوچیک دارم و یه پسر ۹ سالهخیلی مغذبم که شیر می دم میاد کنارم میشینهامشب داشتم شیر می دادم،خو ...

م باردارم و پسرم سال دیگه میشه ۱۲ سال از الان دارم دیوونه میشم چطور شیر  بدم

الا بذکر الله تطمئن القلوب
حالا دیگه شما هم جلوش ننداز بیرون و باز نپوشید 😂😂

خو مگه نامحرمه باید عادت کنه 

دختر خاله ی من ۷ سالشه میاد بغلم میماله منم اون سری زدم تو دهنش😑

بگوش نکن با مهربونی گوش نکرد بار بعدی سرسنگین ولی نزنش

خیلی مهمه که بچه ها از سن حدود ٥ سالگی اموزش ببینند که کدوم نواحی بدن خصوصی هست. نه خودشون اجازه بدن کسی به اون نواحی دست بزنه و نه خودشون به نواحی خصوصی کسی دست بزنند. حالا چه اون فرد غریبه باشه و چه اعضای نزدیک خانواده..

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خو عب نداره بچته

تا الان جلوش شیر می دادم،آخه دخترم گیر می ده دو تا رو بنداز بیرون ،یه بار از این می خوره یه بار از اون،یا از یکی می خوره با اون یکی بازی می کنه

با یدونه مشکل ندارم،با دو تاش باهم بیرون باشه مشکل دارم😄

عیب نداره سوال پیچش نکن اگه هی ازش بپرسی تو ذهنش میمونه بعد ها بزرگ بشه یاد این روز بیوفته شرمنده می ...

خو بلخره حرف جدید زده حالا حرفش هیچ دست زدنش قبلن دست نمیزد مشخص بود یکی بش ی چی گفته اینا خواستم بدونم بدترش بالا نیاد چون چن روز پیشم یاد گرفته بود فاک نشون بده تا گفتمش زشته نکن