2777
2789

منو خواستگارم تواینستا آشناشدیم ولی نمیخوایم خانواده ها متوجه بشن چون این مدل آشنایی راقبول ندارن یک ساله تورابطه باشیم اشنابشیم بعد بیهدخواستگاری واینکه من تو جنوب تهرانم اون شرق یک ساعت فاصله داریم نمیشه گفت اتفاقی توخیابون همدیگرو دیدیم آشنا شدیم به نظرتون بگم چطوری آشناشدیم نمیخوایم دوست وکسی هم واسطه بشه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه راهها رو بستی دیگه چه ایده ای بدیم !؟ یک روز با مادرت برو خرید هماهنگ کن پسر اتفاقی سر راهتون بیاد و ادای عشق در یک نگاه و ....😐 فیلم هندی بازی کن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

همه راهها رو بستی دیگه چه ایده ای بدیم !؟ یک روز با مادرت برو خرید هماهنگ کن پسر اتفاقی سر راهتون بی ...

واقعا همه راه هابسته شده 😂بدبختی مامانمم فوت کرده میخوام ۳ ماه دیگه دماغموعمل کنم به نظرم بگم تو بیمارستان باهم آشنا شدیم خوب نیست ؟

واقعا همه راه هابسته شده 😂بدبختی مامانمم فوت کرده میخوام ۳ ماه دیگه دماغموعمل کنم به نظرم بگم تو بی ...

روحشون در آرامش 🙏 چی بگم والا ! اون میخواد به خانواده اش بگه تو بیمارستان چیکار میکردم ؟ سناریو من خوب بود ها با یکی از اعضای خانواده برو تو خیابون اتفاقی بهم برخورد کنید 😂

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

روحشون در آرامش 🙏 چی بگم والا ! اون میخواد به خانواده اش بگه تو بیمارستان چیکار میکردم ؟ سناریو من ...

میگه رفتم خال بردارم کلینیک زیبایی بوده  خواهرم میدونه ولی همکاری نمیکنه میگه پای منو وسط نکش

میشه بگی چه جوری آشنا شدین تو اینستا ما هم یاد بگیریم؟ کامنت گذاشتی پسره اومد حرف باز کرد؟

اره عزیزم کامنت گذاشتم امد دایرکت گفت هدفم ازدواج نه دوستی مایلی آشنابشیم خصوصیات اخلاقی همه چیزشو گفت منم گفتم جفتمون اصالتا مال ی استان بودیم محل زندگی  جفتمون تهران شرایطمون بهم میخورد دیگه آشناشدیم

2790
2778
2791
2779
2792