2777
2789
نمیدونم فقط اینو میدونم بمیرم راحت تر میشم

من ن میگم بدبختیم بیشتر توعه

ن قضاوت میکنم جایگاهتو

میدونم داری درد میکشی خسته ای

نمیتونم راه حلی بدمت الان چون براهمه نمیشه نسخه یکسان پیچید

ولی پاشو نمازشب بخون عزیزم قول میدم حالت بهتر شه اگر بهنرنشد پیاممو ریپ بزن بعدش بگو نشد 

بخدا بهتر میشی 

ببین منم امشب قصدم نمازشب خوندنه 

برات دعامیکنم عزیزم 

ولی ناامید نشو

من دیشب ناامید شدم از رحمت خدا

ی نشونه خواستم

بخدا قسم نشونم داد 

ساعت پنج صبح

الان شرمنده خدام فقط ومیخام نمازشکربخونم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

[QUOTE=369951379]پنیکام دوباره برگشته بعد یه مدت طولانی که قرص میخوردم و خوب شده بودم[/QUOTEسابقشو ...

تنبلیم میاد 

میرم سرکار خسته برمی‌گردم 

ممنونم ازت ولی مهربون

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت مسئله ازدواجمم

نه سنتی میشه ازدواج کرد 

خواستگاری داغون چ چهره چ رفتار

میای دوست شی همشون رابطه جنسی میخوان

دوست پسر خودمم که میگه فعلااا اسم ازدواج نیار

۲۷ سالمه خب

دوستام.دخترای فامیل ازدواج کردن

همه با یه دیدی نگام میکنن

بماند ک خودمم خسته شدم

چون پدر ندارم برادر ندارم

کلا تکیه گاه ندارم 

ادم هرچقدرم مستقل  باشه

دلش میخواد یه مذکر کنارش باشه

عروسی میریم همه کنار همسرشونن با همسرشون میرقصن

فاتحه همه لم میدن بغل شوهرشون گریه میکنن

من تنهام

من ن میگم بدبختیم بیشتر توعهن قضاوت میکنم جایگاهتومیدونم داری درد میکشی خسته اینمیتونم راه حلی بدمت ...

خواهری پری هستم میشه؟؟؟نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از ۱۲ سالگی تو عذاب نمیدونم چیکار کنم ۸ ساله دارم عذاب میکشم 

چون انتظار ندارن آدم مثل خودشون باهاشون برخورد کنه

دقیقا 

تازه دقت کردی هزارتا چیز هم بهت میبندن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

من ن میگم بدبختیم بیشتر توعهن قضاوت میکنم جایگاهتومیدونم داری درد میکشی خسته اینمیتونم راه حلی بدمت ...

منم دعا کن درنماز شبت.دعا کن نماز شب خون بشم.دعا کن حاجتوروابشم.منم فردا روزه ام برات دعامیکنم

تهدیدم کردن از مدرسه می اندازنم بیرون 

ام اس گرفتم از استرس 

بیماری قلبی دارم 

دارو می خورم و دارو ها باعث شده خیلی لاغر بشم 

سال دیگه کنکور دارم 

مادرم بارداره و به علت اضافه وزن نمی تونه حتی از سر جاش پاشه 

شستن و روفتن و تمام کارها به دوش منه 

استرس باعث برگشت اسید معده شده 

از مدرسه میام و تا شب درگیر کارهای خونه ام ؛ شب تا صبح هم درس می خونم هیچکس هم قدرم نمیدونه🍃🌱

تهدیدم کردن از مدرسه می اندازنم بیرون ام اس گرفتم از استرس بیماری قلبی دارم دارو می خورم و دارو ها ب ...

خدا حتما زحمت هاتو میبینه عزیز دلم 

من به جای همه ازت قدر دانی میکنم