2777
2789

دوست پسرم البته الان کات کردم باهاش به خاطر یه سری چیزا که تقصیر مامانم بود بعد امشب اومد ایفونمون رو زنگ زد بعد اینکه باز کردیم درو دیگه نیومد بالا نمیدونم چیشد چرا یهو پشیمون شد اون لحظه که دیدم اونه واقعا خوشحال شدم فکرکردم واقعا واسش مهم بودم که الان اومده خونمون ولی مثل اینکه اشتباه میکردم 

مثل بچه ها رسما اومده زنگ زده و فرار کرده 

🤣🤣🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا وضعیتم خنده داره واقعا زندگیم یه سیرکه

نمیدونم چرا دوربر ما هر چی ک ص خل جذب میشن خب چرا زنگ زده فرار کرده 🤣🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خب پس چرا نیومد اصلا چرا اومد

شاید اومد حرف بزنه بنده خدا گریه شد 

شاید آمادگی نداشت شاید کار پیش اومد 

مهم اینه به خودش جسارت داده بیاد زنگ رو هم بزنه

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

نمیدونم چرا دوربر ما هر چی ک ص خل جذب میشن خب چرا زنگ زده فرار کرده 🤣🤣

وای دقیقا واقعا یدونه ادم سالم تو زندگی من نیست همشون از دم ک.سخل مسخلن 

نمیدونم انگار بچه اس اگه جراتش رو نداشتی اصلا چرا اومدی

وای دقیقا واقعا یدونه ادم سالم تو زندگی من نیست همشون از دم ک.سخل مسخلن نمیدونم انگار بچه اس اگه جرا ...

جربزه پدر شدن ندارن تو بچگیشون موندن 🤣🤣

شاید اومد حرف بزنه بنده خدا گریه شد شاید آمادگی نداشت شاید کار پیش اومد مهم اینه به خودش جسارت داده ...

جسارت میخواد مگه یه زنگ زدن ادم حالش بدتر میشه اون لحظه که دیدم اونه واقعا خیلی خوشحال بودم منتظر بودم که الان میاد بالا دیگه نیم ساعت امید داشتم میگفتم شاید اسانسور گیر کرده شاید واحدمون رو یادش رفته ولی چی بگم 

جسارت میخواد مگه یه زنگ زدن ادم حالش بدتر میشه اون لحظه که دیدم اونه واقعا خیلی خوشحال بودم منتظر بو ...

چون گفتی دوست پسر گفتم 

امیدوارم یه دلیل قانع کننده ای داشته باشه 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

دقیقا مرد گنده نمیدونم از چی ترسیده که نیومده

لابد فک کرده الان میاد چیزخور میشه بزور عقدش میکنین می کنینش 🤣🤣🤣