2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بشین هرچیزی که فکر میکنی مدت هاست باعث شده افسرده شدی رو بنویس

ببین چیزایی ک نوشتی کدوماشون حل شدن کدومشون سرش بازه کدوم یکی حتی بهش فکر میکنی اشکت درمیاد 

تازه اینجا میفهمی مشکل از کجاست و باید چیکار کنی. بعدش شروع کن جلوی هرکدوم بنویس چیکار کنم که این مورد فشار کمتری بهم بیاره (نه که کلا حلش کنی فقط کمش کنی) بعد برای هرکدوم از این موارد تلاش کن 

همش دست خودته

بشین هرچیزی که فکر میکنی مدت هاست باعث شده افسرده شدی رو بنویسببین چیزایی ک نوشتی کدوماشون حل شدن کد ...

ببین عزیزم همه اینایی که گفتی راهکار مشاوره هم بود 

بله وقتی سودا غلبه کنه

البته میدونین که اینا به لحاظ علمی کاملا رد و منسوخ شدن دیگه؟ اصلا افسردگی ربطی به این چیزا نداره فقط دارن بازار خودشونو گرم نگه میدارن

یه سرچ ساده حتی تو همین مقاله های فارسی هم بزنین نشون میده اینا همش الکیهههه 

البته میدونین که اینا به لحاظ علمی کاملا رد و منسوخ شدن دیگه؟ اصلا افسردگی ربطی به این چیزا نداره فق ...

والا کسی نخواسته برای من تبلیغ کنه

داروهای شیمیایی هم دکان دارن چه فرقی داره

من خودم گیاه را بیشتر قبول دارم

خب شما چیکار کردییعنی اینارو انجام دادی و هیچ اتفاقی برات نیفتاد؟ یا حوصله انجامش و نداری

من حتی بخاطر اینکه خوب شم چند ماه مدرسمو ول کردم رفتم روستا زندگی کردم اونجا گوشی هم نداشتم 

ولی تغییر نکردم ی دوروز  حالم خوب بود ولی بعدش همون شد. ذوق هیچی ندارم. خالی از حسم 

والا کسی نخواسته برای من تبلیغ کنهداروهای شیمیایی هم دکان دارن چه فرقی دارهمن خودم گیاه را بیشتر قبو ...

نه حتی بنظرم دارو شیمیایی هم راهکار مناسبی نیست چون اکثر داروهای ضد افسردگی وابستگی میارن

روان‌درمانی بهترین گزینس