2777
2789
عنوان

ر‌وتین پوستی دختر 17 ساله

393 بازدید | 33 پست

ممنون میشم بگید ک چی بخرم صورتمم‌جوش میزنه لطفا بگید چیا استفاده کنم

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماست سفیده تخم مرغ

نه منظورم خونگی نبود

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

یه توضیح مختصر راجب پوستت بده

خشکه چربه

لک داره نداره

جوشت چیجوریه سرسیاهه یا...

اگر تونستی از پوستت یه گوشه‌اش یه عکس بده راهنماییت کنم

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

عزیزم برو دکتر پوست منم صورتم خیلی جوش میزد هر کاری که بقیه گفتن انجام دادم بدتر شد تا نرفتم دکتر خوب نشد

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

شوینده و تونر سیمپل مناسب نوع پوستتاگر جای جوش و.. هم داریسرم اکسیس وای با اسنس حلزون کوزارکس و کرمش

ضد آفتاب هم حتما داشته باش 

استفاده از کرم‌پودر رو به حداقل برسون 

یه توضیح مختصر راجب پوستت بدهخشکه چربهلک داره ندارهجوشت چیجوریه سرسیاهه یا...اگر تونستی از پوستت یه ...

یکمی چربه جوشمم چرکیه معمولا جاشونم قرمز مونده عکس دادن بلد نیستم 

همین الان به یکی گفتم قبل هر کی تشریف ببرید یه بار پیش متخصص ویزیت بشید

هر کاری متخصص خودشو داره چرا از افرادی که فقط بر اساس تجربه عمل میکنن تظر میگیرید تو این چیزای مهم

نینی سایت برای تعیین روتین پوست نیست عزیز دلم

هر فردی نوع پوستش با اون یکی فرق میکنه و ممکنه صورت شما رو بهم بریزه جیزایی که اون استفاده کرده

مخصوصا شمایی که تو سن بسیار بدی هستی از لحاظ پوستی

دانشجوی پزشکی، مشاور کنکور و متوسطه اول و دوم، رفع اشکال تمامی دروس تجربی انجام میشود، رفع اشکال دروس عمومی و حسابان رشته ریاضی و برخی دروس انسانی پذیرفته میشود. اموزش زبان از پایه‌ای‌ترین مسائل پذیرفته میشود.

برا جوش سرم سالیسیلیک اسد 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین