2777
2789
عنوان

یه گناهی کردم💔

274 بازدید | 27 پست

پشت سر بهترین دوستم توی نی نی سایت تاپیک زدم وحرف زدم تابستون ازش ناراحت و عصبی بودم و پشتش حرف زدم اینجا گفتم چون کسی نمیشناسه ولی اون این چند روز خوند و بهم گفت از چشمم افتادی 💔 میدونم حقمه

با گریه ازش معذرت خواهی کردم ولی نمیبخشه بهش پیام دادم هم جواب نمیده چند روزه دارم دق میکنم 

کنکوری هم هستم💔شد۵روز خوب نمی‌خونم سال دومم هم هست 💔خدایا چیکار کنم 

دلم میخواد بمیرم

چطور پیدات کرد

.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست صمیمی در دوران کنکور به درد لای جرز دیوار میخوره

ببخشید اینقدر رک و صادقانه صحبت میکنم باهات ولی اگر‌میخوای به سال سوم‌ نکشی کلا ادامه نده و دوباره شروع کن

اونکه کلا براش مهم نیست و این اینده‌ی توعه که همینطور توی مرداب کنکور بیشتر فرو میره 

احسنتتت بخاطر دوستت ناراحت باش کنکورم نخون

تک تک سلولهای بدنم داره عذاب میکشه از این وضعیتی که دارم بهم بگو چیکار کنم ؟

چون خیلی خوبی در حقم کرد اما من جواب خوبیاشو با بدی دیدم

تاپیکها به راحتی پاک نمیشه از این به بعد تایپیک اولتو قفل کن از بقیه بخواه تایپیک بعدی که باز میزاری اونجا نظر بدن هر تایپیکی که قفلش کنی خودت میتونی بری تو سه نقطه زیرش حذفش کنی اینجوری متن اصلی دیگه نمیمونه پاک میشه 

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

اولا اب ریخته رو نمیشه جمع کرپ 

زمان بده 

گاهی باید از بعضی ادما به خاطر خودت بگذری به نظرم دیگه ولش کن اگه اون تو رو واقعا دوست داشته باشه خب بعد از گذشته زمان نرم تر میشه

با تو از ترانه گفتم :)

دوست صمیمی در دوران کنکور به درد لای جرز دیوار میخورهببخشید اینقدر رک و صادقانه صحبت میکنم باهات ولی ...

دوست صمیمی نیست نزدیکترین فامیلمه و حکم رفیقمو داره خیلی برام کارها کرد خیلی بهم خوبی کرد اما من احمق پشت سرش حرف زدم ازش ناراحت بودم و اون تاپیکامو خوند به خانوادش گفت 

راجب مادرش و‌خواهرش خوبیشونو میگفتم اما خودش ازش ناراحت بودم چند تاپیک زدم راجبش و بدگوییشو‌کردم 

اما به همه گفت 💔آبروم رفت قلبم داره میترکه