2821
2789
عنوان

یه گناهی کردم💔

277 بازدید | 27 پست

پشت سر بهترین دوستم توی نی نی سایت تاپیک زدم وحرف زدم تابستون ازش ناراحت و عصبی بودم و پشتش حرف زدم اینجا گفتم چون کسی نمیشناسه ولی اون این چند روز خوند و بهم گفت از چشمم افتادی 💔 میدونم حقمه

با گریه ازش معذرت خواهی کردم ولی نمیبخشه بهش پیام دادم هم جواب نمیده چند روزه دارم دق میکنم 

کنکوری هم هستم💔شد۵روز خوب نمی‌خونم سال دومم هم هست 💔خدایا چیکار کنم 

دلم میخواد بمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا پیدات کرد؟؟؟؟

بنظرم‌کارش بد بوده مثل اینکه بری دفتر خاطرات کسی رو بخونی

تاپیکای اینجاهم حکم همینو داره

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

دوست صمیمی در دوران کنکور به درد لای جرز دیوار میخوره

ببخشید اینقدر رک و صادقانه صحبت میکنم باهات ولی اگر‌میخوای به سال سوم‌ نکشی کلا ادامه نده و دوباره شروع کن

اونکه کلا براش مهم نیست و این اینده‌ی توعه که همینطور توی مرداب کنکور بیشتر فرو میره 

احسنتتت بخاطر دوستت ناراحت باش کنکورم نخون

تک تک سلولهای بدنم داره عذاب میکشه از این وضعیتی که دارم بهم بگو چیکار کنم ؟

چون خیلی خوبی در حقم کرد اما من جواب خوبیاشو با بدی دیدم

تاپیکها به راحتی پاک نمیشه از این به بعد تایپیک اولتو قفل کن از بقیه بخواه تایپیک بعدی که باز میزاری اونجا نظر بدن هر تایپیکی که قفلش کنی خودت میتونی بری تو سه نقطه زیرش حذفش کنی اینجوری متن اصلی دیگه نمیمونه پاک میشه 

مرده باد کسی که به آرمانهایت خیانت کرد ای شهید

اولا اب ریخته رو نمیشه جمع کرپ 

زمان بده 

گاهی باید از بعضی ادما به خاطر خودت بگذری به نظرم دیگه ولش کن اگه اون تو رو واقعا دوست داشته باشه خب بعد از گذشته زمان نرم تر میشه

با تو از ترانه گفتم :)

دوست صمیمی در دوران کنکور به درد لای جرز دیوار میخورهببخشید اینقدر رک و صادقانه صحبت میکنم باهات ولی ...

دوست صمیمی نیست نزدیکترین فامیلمه و حکم رفیقمو داره خیلی برام کارها کرد خیلی بهم خوبی کرد اما من احمق پشت سرش حرف زدم ازش ناراحت بودم و اون تاپیکامو خوند به خانوادش گفت 

راجب مادرش و‌خواهرش خوبیشونو میگفتم اما خودش ازش ناراحت بودم چند تاپیک زدم راجبش و بدگوییشو‌کردم 

اما به همه گفت 💔آبروم رفت قلبم داره میترکه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز