2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیایید

257 بازدید | 22 پست

سلام به همگی 

من اینا رو از جانب دوستم میگم:

قضیه از اون قرارع که این دوستم خیلی دختر خوبی بود و اصلا اهل رل بازیو خراب بازی نبودش 

یعنی ادمی بود که اصلا جلو پسر وا نمیداد

یه روزی یکی اومد که تموم تلاششو کرد تا به قلب دوستم وارد بشه خیلی رو دوستم کار کرد که تهش دیگه دوستم قبولش کرد اولش خوب بود ولی بعد هی مداوم خیانت های پسرع شروع شد دوستمم با هر بار بخشیدن حسش و قلبش نابود میشد دوستم خیلی روحیه حساسی داره این اقا فقط یک بار با دوستم اومد بیرون(چون دوستم اهل بیرون رفتن نبود) دیگ دستشو گرفت و بغل ... اونم فقط در حد چند دقیقه داخل اسانسور

دیگه دوستم این کارش چون خیلی دختر خوبی بود 

نتونست تحمل کنه و احساس گناه می کرد دیگه

برای همین نمیتونست از اون رابطه بیاد بیرون

این اقا هم همش خیانت می کرد و دیگه دوستم صبرش به سر اومد از اون رابطه اومد بیرون بعد از یک ماه این اقا گفت میخوام بیام خاستگاری جز تو هیچکسو نمیخوام  خیلی هم مصمم بود 

دیگه دوستم قبول کرد، و الان دوساله عقد کردن

خداروشکر خیلی خوشبختن و شوهرش بی نهایت عاشقشه 

یه شب شوهرش رو دوستش رسوند 

جلوی در دیگ دوستم رفت که سلام علیک کنه

( راجب دوست همسرش بگم که: از گفته شوهرش که خیلی پسر خوبیه و میگه من تو رابطه نمیرم برمم باید با طرفم ازدواج کنم خیلی پسر سر به زیری بود و کلا چشم و دل پاک) دوستم چند روزع الان میگه از وقتی اون اقا رو دیده یه حسی پیدا کرده نمیدونه چ حسیه ولی انگار از شوهرش سرد شده خودش میگه شاید بخاطر خیانت های دوران دوستیه که مثلا این اقا با این خصوصیاتش رو دوستم اثر گذاشته)

خیلی سردگمه

چند ماه دیگه هم عروسیشه

به نظرتون دوست من که اینقدر متعهد بود چرا این حس براش به وجود اومده؟؟

ببخشید خیلی طولانی شد

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون از کسایی که نمی‌شناسیم فانتزی می‌سازیم ولی کسایی که نمی‌شناسیم فقط ایرادات رو می‌بینیم. کلی گفتم.. پسره خیانت می‌کنه اصلا نباید عقدش میشد خله مگه؟

خب احتمالا دوستتون هم مث شوهرشه شاید فقط موردش پیش نیومده قبلاخیانت با همین حس پیدا کردنا شروع میشه ...

نه موقعیتشم داشته 

دوران دوستی اونقدر ضربه خورد از شوهرش یک بار راه بد نرفت 

به شیطون لعنت بفرسته و سعی کنه دیگه با اون دوست شوهرش برخوردی نداشته باشهاحتمال زیاد شوهره از دوستش ...

اره ممکنه شاید بخاطر اینکه دوستم همیشه دلش میخاست یکی به همین خوبی گیرش بیاد

چون از کسایی که نمی‌شناسیم فانتزی می‌سازیم ولی کسایی که نمی‌شناسیم فقط ایرادات رو می‌بینیم. کلی گفتم ...

دیگه شوهرشم واقعا همچیو گذاشت کنار پایبندع الان بهش