2777
2789

واقعا خسته م کرده هی میگه فلانی شوهر پولدار پیدا کرد چقدر دختر زرنگیه و فلان....من قبلت برام مهم نبود خوشحال میشدم براشون ولی الان کاری کرده فقط حسادت کنم

واقعا هم راست میگه دور و برمون خیلی دخترا هستن که من ازشون خوشگل ترم حتی ولی اونها ازدواج موفقی داشتن من خودم نمیخوام بهش فکر کنم چون فقط ۱۸ سالمه اونها بالا ۲۰ بودن که ازدواج کردن ولی مادر پدرم همش میگن دهتر باید با سیاست باشه خوب من الان چیکار کنم؟؟؟ خودشون آنقدر سختگیری نمیزارن من راحت بیرون برم حتی بعد توقع دارن یه قول خودشون یه پسر پولدار تور کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنقدر منو خورد میکنن میگن از همسنات عقبی گاهی فکر میکنم یه دختر ۴۰ ساله مجردم ولی فقط ۱۸ سالمه بابام میگه تو هیچی نمیشس از درس فقط چون سال اول رشته خوبی نرسوندم 

وای بگیر چیکار کنم حرفاشون روم تاثیر منفی نزاره

دخترای با سیاست اغلب سیاستو از مامانشون یاد میگیرن

بگو اگر تو سیاست داشتی منم دختر با سیاستی بودم

ولی خب میشه یاد گرفت و اکتسابیه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دخترای با سیاست اغلب سیاستو از مامانشون یاد میگیرنبگو اگر تو سیاست داشتی منم دختر با سیاستی بودمولی ...

حققق خودش جلوش اسم پسر میارم اخم میکنه توقع داماد خوب و مولدارم داره

چه پدر مادر بی فکری.

من به سن شما بودم،خواستگار خوب هم داشتم.ولی پدرم می‌گفت اول دانشگاه.بعد کار .بعد شوهر.

معتقد بود زن باید از خودش درآمد داشته باشه.

بشین درس بخونم.یه مدرک درست بگیر.سر کار برو.بعد ازدواج کن.تا ۲۵هم خیلی خوبه

خیلی از همسنام ازدواج میکنن کلا سن ازدواج هشتادیا پایینه

خب اگه خودتون ازدواج کردنو دوس دارین که دیگه هیچی،فقط مامانتون اینجوری بگه حتی براتون مهمم نباشه به مرور فکرتون شوهر کردن میشه و اعتماد بنفستون میاد پایین برا همین اینطور گفتم

چه پدر مادر بی فکری.من به سن شما بودم،خواستگار خوب هم داشتم.ولی پدرم می‌گفت اول دانشگاه.بعد کار .بعد ...

اینام توقع دارن هم درس بخونم کار داشته باشم هم پسر پولدار تور کنم واقعا دیوونه شدم