2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 145972 بازدید | 4718 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم درچه حالی نرفتی آزمایش؟

سلام گلم، یکشنبه ان شاالله میرم، خیلی دوس دارم فردا برم که 14 روزه

ولی دارم با خودم میجنگم که همون 15 روز یا 16 روز برم که اگر منفی یا مثبت باشه دیگه کامل مشخصه، خیلی وسوسه شدم که بی بی بزنم ولی انقد دیدم تو سایت که جواب کاذب داده به استرسش نمی ارزه، این دوروز هم بگذره بعد میرم

سلام گلم، یکشنبه ان شاالله میرم، خیلی دوس دارم فردا برم که 14 روزهولی دارم با خودم میجنگم که همون 15 ...

سلام عزیزم، ایشالا میری بادست پر برمیگردی مثبت میشی مارو هم امیدوار میکنی،برات دعا میکنم به حق این ماه خداجواب دلتو بده

من مشهد نوین رفتم تااینجا ک راضی بودم حدودا با داروهام ۳۵ خرج شد کلاانتقالم ۳۵۰۰ شدفریز ۱۱تخمک کشی ۱ ...

چقدر خوب

من مرکز بهاران نگار تهران رفتم ۶۰میبیون تخمک کشی و ۳۸میلیون انتقال دارو ها هم که بماند

هرچه دنیا سخت میگیرد تحمل میکنم،بر خدای ناممکن ها توکل میکنم❤️

شما روز انتقال ازمایش پروژسترون دادین؟ در مجموع چند میلی گرم پروژسترون میزنین؟ من یه دونه امپول میزن ...

نه من ارمایش ندادم کلا بعد تخمک کشی که چهار ماا پیش بود هیچ آزمایشی ندادم

دو تا پروژسترون توی یک سرنگ هر روز تزریق میکنم

هرچه دنیا سخت میگیرد تحمل میکنم،بر خدای ناممکن ها توکل میکنم❤️

سلام گلم، یکشنبه ان شاالله میرم، خیلی دوس دارم فردا برم که 14 روزهولی دارم با خودم میجنگم که همون 15 ...

منک روز ۱۰دحتما بی بی چک میزنم

جنین ۵ روزه ۱۰ روزم ک بگذره نشون میده بنظرم

تهش یا منفی میشه و ناامید میشم دلمو صابون نمیزنم یاهم مثبت میشه و منتظر موعد اصلی میمونم..

من همیشه ک مناظر موندم تا موعد وقتی نشده بیشتر تو ذوقم خورده بالاخره آدم با خودش فکر و خیال میکنه و خوشحاله