2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108550 بازدید | 4145 پست
شما تا حالا ای وی اف کردید؟ از چه نظر نمی ارزه؟ میشه لطفا توضیح بدید

اره ای وی اف کردم 

فشار روحی روانی زیاد 

استرس زیاد 

رفت امد های مکرر

هرینه زیاد

دردی ک برای هر امپول متحمل میشی 

تایمی ک میزاری برای دکتر هر سری نصف روزم میرفت

داروهای هورمونی ک صدالبته بدون عوارض نیستن 

اگه اینا رو میتونی تحمل کنی برو

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلن چنبار بید بری بیای

تو هر دوره تخمک کشی حداقل ۷ بار به فاصله دو روز 

بعد هم انتقال 

معلوم نیست مثبت باشه یانه 

شانس موفقیت تو هر دوره۲۵درصد

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ببخشید عزیزم در کل روند ای وی اف خیلی سخته؟ می ارزه برای تایین جنسیت ای وی اف کرد؟ یا خیلی روند سختی ...

من تعیین جنسیت نکردم، فعلا یه نی نی میخوام، ولی تا الان که راحت بوده واسه من. نه دردی نه مشکلی چیزی پیش نیومده. اگه همون شهری که دکتر هست برین واقعا راحته.

ببخشید عزیزم در کل روند ای وی اف خیلی سخته؟ می ارزه برای تایین جنسیت ای وی اف کرد؟ یا خیلی روند سختی ...

برای کسی که بچه داره، برای تعیین جنسیت فقط بچه میخواد استرسش کمتره، ولی ماهایی که اصلا بچه نداریم فگر و خیالش خب خیلی بیشتره.

دو تا امپول هپارین یکی صبح یکی شب شیافت پرژستون یکی صبح یکی شب امپول پرژسترون یکی ظهر

ببین کل دوز پروژسترون چقدر میشه؟ واسه من ۸۰۰ میشه.

منم روز ۱۴ سیکل بودم. 

من فقط یه بار صبح و یه بار شب استفاده میکنم شیاف رو.

برای کسی که بچه داره، برای تعیین جنسیت فقط بچه میخواد استرسش کمتره، ولی ماهایی که اصلا بچه نداریم فگ ...

کلش نمیدونم 

کار دکتر تو بهتره بابا این همه امپول میزنیم فقط خودمون سوراخ سوراخ میگنیم‌

نه 6،7 ساعت راهه، جدی؟ پس به این وحشتناکی که میگن هم نیست

ببین نظرات مختلفه، بعضی ها تجربه خوبی ندارن، تازه منم هنوز نتیجه نگرفتم ولی تا به الان که تخمک کشی کردم و میخوام انتقال بدم واقعا هیچ دردی نداشتم و اذیت نشدم، ولی مثلا به دختره کنار تخت من بود تو روز تخمک کشی، هیچ تخمکی نداشت خب خیلی ناراحت کننده است، یا یکی بود می کفت من کمی درد دارم. 

اوایل میترسیدم زیر جلدی بزنم ولی بعدش دیدم واقعا ترسم ذهنی هستش و با تشویق یه خانم دکتری تو تهران خودم زدم.

عضلانی ها رو هم میرفتم بیرون میزدم درد نداشت.

حالا واسه انتقال ببین مثلا تو ایران امپول روغنی پروژسترون میدن که من شنیدم جاش سفت میشه و هر روز میزنن. تو امریکا هم امپول میدن مثل ایران.

ولی تو اروپا فقط با همون شیاف واژینال میخوان کار رو در بیارن 🤣

من اونجوری که خوندم گویا هر دو روش جواب میده و فرق خاصی نمی کنه. 

خب این قسمتش رو من تجربه ندارم، و حدس میزنم یه کم سختتر باشه از بقیه مراحل، کسانی که انتقال دادن و امپول دارن بیان لطفا نظراتشون رو بگن.

یه چیز دیگه وقتی این همه ادم تونستن انجام بدن شما هم می تونی 😇