2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108798 بازدید | 4146 پست
اره بهش فک کردم اتفاقا اینکه یه بچه رو خودم توی وجودم حس کنم به دنیاش بیارم حس خیلی خاصیه

اصلا به کلمه اهدایی فکر نکن اگر یه روزی قرار شد ازش استفاده کنی. اون فقط یه سلوله که بهت میدن و بدن تو، محیط رحم تو و خون تو و شرایط جسمی و تغذیه و ...  توست که اونو رشد میده و تبدیل به جنینش میکنه. مثل یه بذر کوچیک داخل یه خاک خوب. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به کلمه اهدایی فکر نکن اگر یه روزی قرار شد ازش استفاده کنی. اون فقط یه سلوله که بهت میدن و بدن ...

درسته گلم به نظرم لحظه ای ک انتقالش بدن دیگه ادم اصلا به چیزی جز اینکه بچه خودشه فکر نکنه میشه یه بخش از وجود خودش

سلام دوستان منم ۸ م انتقال دادم ۳ تا جنین ۳ روزه دیگه هم ندارمدکترم گفته ۲۲م برم آزمایش

ایشالا عزیزم با خبر های خوب میای و انرژی میدی به دوستانی که قرار هست انتقال بدن

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پی آر پی رو امتحان می کنم بازم... یه روش کاملترم گفتن هست پی آر جی اف فعلا دارم تحقیق می کنم ان شاءا ...

عزیزم شما راجب این روشها چیزی متوجه شدین؟ جوابگو هستن برا ذخیره پایین یانه؟

ممنونم گلم بازم تلاش می کنم سعی می کنم اروم بشم فک کنم بخاطر استرس تخمدونام جواب ندادن به آمپولا

خیلی وقتا دکتر دوز دارو رو خوب تجویز نمیکنه اگر با یه دکتر ج نگرفتی دکترتو حتما عوض کن من یبار با یکی پوچ شدم صدتا انگ هم بهم زد گفت برو اهدایی تو تخمکات بدرد نمیخورن نابودن بعد رفتم یجا دیگ هشت تخمک ازم گرفت با کیفیت عالی دکترا کارای بد خودشونو تو بدن ما بد توجیح‌میکنن متاسفانه

سلام عزیزم .پیامتون رو همون روز دیدم ولی نتونستم جواب بدم چون تعلیق بودم ببخشید.عزیزم کلا آی وی اف ذ ...

ای خدااا😍 عزیزم میگم شما پردنیزولون و هیدروکسی و انوکساو اسپرین هم داشتی؟ اگه اره از کی قطعش کرد دکتر؟

میتونیم یه گروه تلگرامی بزنیم ولی بچه هایی که جدید میان نمی تونن ما رو پیدا کنن. فکر میکنی گروه بزنی ...

وای جان من گروه تلگرام بزنید اینجا چت کردن خیلی سختهههه بچه های جدیدم هرکی اومد پیام بده میتونی ادش کنی داخل گروه تلگرام 

ای خدااا😍 عزیزم میگم شما پردنیزولون و هیدروکسی و انوکساو اسپرین هم داشتی؟ اگه اره از کی قطعش کرد دک ...

فدات 🥰.داروهای من استرادیول والرات،آسپیرین ،انوکسا،یه قرصی هم واسه تقویت رحم بود دست ساز بود اسمش یادم نیست وآمپول پروژسترون وشیافش بود.استرادیول که گمونم تا اواخر ۳ماهگی قطع شد روزی ۶تا میخوردم دونه دونه کمش کرد،انوکسا و آسپیرین هم خودم زمانیکه به لکه بینی وخونریزی میافتادم قطع میکردم وبعد دوباره مصرف میکردم این دوتا تاآخر بارداری هست مخصوصا کسانی که مشکل انعقاد خون دارن،آمپول هم تا۵ماهگی شیاف هم تا پایان بارداری 

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

سلام منم تازه اومد

۳۹ سالمه و سه بار انتقال منفی با جنین های خوب بلاست کیفیت a 

با دو‌تا دکتر مهرنپش امیری و دکتر ملک منصور اقصی الانم ۸ تا جنین پیشه اقصی دارم ولی همش منفی میشه خسته شدم