2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108818 بازدید | 4146 پست

من خودم خبلی دنبال سونو و آز و دکتر و دارو رفتم

و شوهری که هنوز فقط وعده آز اسپرم بهم داده و آز نمیده

با اینکه که این مسیر که شماها گفتین نرفتم ولی خیلی دوا دکتر رفتم و بی نتیجه 

تقریبا بی حس شدم 

واسم چیزی مهم نیست دیگه

هر چه بادا باد

امیدوارم همتون مادر شین

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

سلاااام دوستااان.. خداروشکر یه تاپیک فعال پیدا کردممنم در مسیر پانکچرم.. آمپول الونوا زدم روز دومامر ...

سلام دختر قشنگم 😇

داروها یه مقدار متفاوت هست، به من لتروزول و سینال اف برای تحریک تخمک گذاری داده بود، یه داروی دیگه بود که عضلانی بود منوپور یه . 

همچین اسمی داشت. 

ذخیره تخمدانت چنده عزیزم؟ تعداد مهم هست ولی از اون مهمتر کیفیت تخمک و اسپرم هست. مشکلتون چیه شما؟ 

منم خودم هنوز انتقال ندادم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم خبلی دنبال سونو و آز و دکتر و دارو رفتمو شوهری که هنوز فقط وعده آز اسپرم بهم داده و آز نمیده ...

حتما همسرتون بره ازمایش بده، خیلی از ناباروری ها عوامل مردانه داره. و حتما تا سنتون بالا نرفته برین سراغش من خودم نمیدونستم سن روی کیفیت تخمک تاثیر داره این همه.

سلام دختر قشنگم 😇داروها یه مقدار متفاوت هست، به من لتروزول و سینال اف برای تحریک تخمک گذاری داده بو ...

سلام عزیزم..

خودم تنبلی تخمدان دارم و کیست..پریودای نامنظم

من واقعا ذخیره تخمدانم نمیدونم چند هست.. اصلا تو آزمایشام پیدا نکردم..شایدم چون دقیق اسمش نمیدونستم متوجه نشدم

همسرمم نسبت به قبل شکلش خدب نیست.. حرکتش و حجمش کمه

چهارشنبه روز ۸ پریودیه باید سنو بشم.. میپرسم از روی پروندم ببینن بهم بگن

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

سلام عزیزم..خودم تنبلی تخمدان دارم و کیست..پریودای نامنظممن واقعا ذخیره تخمدانم نمیدونم چند هست.. اص ...

سنتون چنده؟

ببین آزمایش ذخیره تخمدان amh هست. 

مورفولوژی همسرتون چنده؟  آزمایش دی اف آی چنده؟

ممنونم ازت عزیزم یکم حالم بهتر شه باز ادامه میدم هنوزم فرصت هست

آفرین عزیزم بهترین حرفو میزنی با امید برو جلو خدا دست خالی برت نمیگردونه 😍 انشالله خدا خودش بدون واسطه بهت بچه بده به همین زودی

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه قبل از پانکچر نگفتن، بعد از پانکچر کفتن ۲۴ تا تخمک داری. اره بعدش هم میتونی بری سر کار راحت، البت ...

من فکر میکنم هایپر شدم چون درد دارم موقع نشستن و دولاشدن

بهد از پانکچر هم دارو و آمپول دادن ولی اصلا نمیتونم یک ثانیه سرویس رفتنمو به تعویق بندازم

دکتر فردای پانکچر سونو کرد ولی گف دوغ و سفیده تخم مرغ بخور

من فکر میکنم هایپر شدم چون درد دارم موقع نشستن و دولاشدنبهد از پانکچر هم دارو و آمپول دادن ولی اصلا ...

شما چند تا تخمک داشتین؟ بعد از پانکچر که سونو شدین گفتن‌هایپر شدین؟ 

منم احساس سنگینی اطراف تخمدانم میکردم قبل از پانکچر ولی اصلا ازار دهنده نبود. 

ولی خب برای بعضی ها ممکنه درد بیشتری داشته باشند. یا حتی من شنیدم بعضی ها یه مقدار حالت تهوع میگیرن. 

من خودم در طول تزریق داروها، به مقدار سردرد میگرفتم،البته همینجوری هم گاهی میگرن دارم واسه همین مزید بر علت شد.

سنتون چنده؟ببین آزمایش ذخیره تخمدان amh هست. مورفولوژی همسرتون چنده؟ آزمایش دی اف آی چنده؟

خودم ۳۰ سالمه

آزمایشام نگا کردم.. اصلا amh نبود.. یعنی میشه نگرفته باشن؟

آزمایش همسرم بردم نشون دکتر دادم گفت برا ای وی اف خوبه..

گفت آزمایش اسپرم همیشه متغییره و نگران نباشم

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

سلام دوستان من امروز دوتا hmg توی یه سرنگ عضلانی زدم سینال اف درجه ای هم دورنافی دارم چندساعت بین ای ...

سلام عزیزم بنا به دستور دکتره

به من سینال رو 10 صبح گفته، اچ ام جی رو راس 5 عصر