2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108846 بازدید | 4146 پست
سلام عزیزمتبریک میگم که این بار مثبت شدی، این خبرها واسه ماها خیلی امیدوار کننده هستش. شرایطتون و مش ...

من تنبلی تخمدان داشتم لوله هامم مسدود بود دوتا جنین گرید b.انتقال دادم

پرونده شو میبندم دیگه بچه نمیخوام خدایی اگه بود رحمش میومد بهم

منم دفعه چهارم انتقالم که منفی شد از همین حرفا میزدم ولی بار پنجم خدا پرده حیاشو کشید سرم و مثبت شدم ناامید نشو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارو شکر عزیزمثمین جون شما سونو ان تی غربالگری انجام دادین؟نتیجه چطور بودجنسیت هم تشخیص دادن برات؟س ...

ان تی انجام دادم خوب بود خداروشکر سلفری هم دادم هنوز جوابش نیومد . توی سلفری گفتن جنسیت رو میگن . آن تی احتمال دختر داد😍

شما انجام دادی؟

خستم دیگه از نشدنا

عزیزم کاملا قابل درک هست

ولی یه مدت استراحت کن تو شرایط روحی خوب دوباره شروع کن

ایشالا این سری میشه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان تی انجام دادم خوب بود خداروشکر سلفری هم دادم هنوز جوابش نیومد . توی سلفری گفتن جنسیت رو میگن . آن ...

منم ان تی خداروشکر خوب بود 

جواب سلفرینیومده

من چهارشنبه هفته پیش دادم

گفتن دو هفته ای میاد جوابش

تو سونو هم گفت مشخص نیست چون یازده هفته و سه روز بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان تی انجام دادم خوب بود خداروشکر سلفری هم دادم هنوز جوابش نیومد . توی سلفری گفتن جنسیت رو میگن . آن ...

البته منم حس خودم اینه نینیم دختره😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته منم حس خودم اینه نینیم دختره😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40