2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108876 بازدید | 4146 پست

دخترا کسی بیمارستان مادر یزد پیش دکتر افلاطونیان ای وی اف انجام دادن؟!برام رفتن یزد راحتتره نسبت به تهران فقط نمیخوام ریسک کنم.... سونو ها رو دختر دکتر افلاطونیان انجام میدن داروها و تشخیص با خود دکتر افلاطونیان هستش خواستم بپرسم مرکز خوبیه از نظر جنین شناسشون؟ کسی تجربه آی وی اف اونجا رو داشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس می کنم انتخاب مرکز وقتی شرایط بدی داشته باشی خیلی کار سختیه هم راهم خیلی خیلی دوره هم باید تنها برم شوهرم روز تخمک کشی میاد هم باید دو سه هفته بعدش برم سرکار 

این روزام داره خیلی کند میگذره تا پریود بعدیم ک بخوام شروع کنم

سلام وقت همگی بخیر یه سوال داشتم شما پریود دوم بعد از پانکچرتون چطوری بود ؟عقب افتاد؟جلو افتاد؟ من از ده روز قبل پرسودم دل درد و‌کمر درد زیاد دارم که میگیره ول میکنه، منتظرم پری بیاد برم برای انتقال، الان  ۴ روز مونده به موعدم 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام وقت همگی بخیر یه سوال داشتم شما پریود دوم بعد از پانکچرتون چطوری بود ؟عقب افتاد؟جلو افتاد؟ من ا ...

سلام عزیزم

من دو بار پانکچر داشتم، هر دو بار پریود دومم عقب افتاد، مثلا دوره من ۲۸ روزه است، دفعه اول ۴۰ روز طول کشید، تین دفعه هم ۳۶ روز طول کشید. دردش هم مثل پریودهای قبلم بود فرقی نداشت. همون روزی که پریود میخواستم بشم دردش شروع شد.

سلام وقت همگی بخیر یه سوال داشتم شما پریود دوم بعد از پانکچرتون چطوری بود ؟عقب افتاد؟جلو افتاد؟ من ا ...

سلام عزیزم

من دو بار پانکچر داشتم، هر دو بار پریود دومم عقب افتاد، مثلا دوره من ۲۸ روزه است، دفعه اول ۴۰ روز طول کشید، تین دفعه هم ۳۶ روز طول کشید. دردش هم مثل پریودهای قبلم بود فرقی نداشت. همون روزی که پریود میخواستم بشم دردش شروع شد.

عزیزم هورمونا همش بالا پایین میشه طبیعیه به نظرممن که از بس رو تخت بودم کل عضلاتم تحلیل رفتهفک کنم س ...

سلام عزیزم 

شما بودین که چند هفته پیش خونریزی داشتین؟ تا چند روز ادامه داشت؟

من از دیروز خونریزی کردم خیلی نگرانم هنوز قطع نشده😔

دکتر گفت یه هماتوم کوچیک داری 

بچه ها شما شنیدید کسی موقع تخمک کشی همراه با تخمک  ازش کیست کشیده باشن بیرون؟ میشه بگید خطری هست یا نه اگه اطلاعی دارید؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

سلام عزیزم شما بودین که چند هفته پیش خونریزی داشتین؟ تا چند روز ادامه داشت؟من از دیروز خونریزی کردم ...

سلام عزیزم بله من خونریزی و لک بینی داشتم

خداروشکر فعلا قطع شد

مال منم هماتوم بود

فقط باید استراحت مطلق باشی و‌مایعات زیاد بخوری

من که روزانه یه آمپول پروژسترون و دو‌تا شیاف داشتم 

دکتر شیافم و سه تا کرد

و گفت هر وقت دیدی لک به خون تبدیل شد آمپول دو تا بزن سریع

تو الان هفته چندی؟

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها شما شنیدید کسی موقع تخمک کشی همراه با تخمک ازش کیست کشیده باشن بیرون؟ میشه بگید خطری هست یا ...

من نشنیدم همچین چیزی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم بله من خونریزی و لک بینی داشتمخداروشکر فعلا قطع شدمال منم هماتوم بودفقط باید استراحت مطلق ...

۱۲ هفته ۳ روز 

من یه خونریزی سبک هفته ۵ داشتم که هماتوم نبود ولی ایندفعه یکم طولانی شد منم امپول میزدم ولی قبل ان تی قطعش کرد ولی الان دوباره روزی یه دونه باید بزنم

شما انتقالت کی بود؟

۱۲ هفته ۳ روز من یه خونریزی سبک هفته ۵ داشتم که هماتوم نبود ولی ایندفعه یکم طولانی شد منم امپول میزد ...

اتفاقا منم پنج هفته و خورده ای شروع شد که اصلا هماتوم دیده نمیشد 

بعد اینکه لکم قطع شد هشت هفته و پنج روز اینا بود گفت هماتوم میبینم باز خونریزی داشتی نترس

ولی آخرین سونو که هفته پیش چهارشنبه رفتم که سونو ان تی هم شدم گفت هماتوم از بین رفته

این هم بگم من کلا در حد استراحت مطلق بودم 

من هم امروز وارد دوازده هفته و یک روزم فک کنم

انتقالم ۲۰ خرداد بود بلاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزممن دو بار پانکچر داشتم، هر دو بار پریود دومم عقب افتاد، مثلا دوره من ۲۸ روزه است، دفعه اول ...

ممنونم از راهنماییت🙏🏻, من نمیدونم چرا یک هفتست انقدر دل درد میگیرم😭هر لحظه فک‌میکنم دارم پریود میشم بعدش قطع میشه هنوزم ۴ روز‌مونده به موعدم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا منم پنج هفته و خورده ای شروع شد که اصلا هماتوم دیده نمیشد بعد اینکه لکم قطع شد هشت هفته و پنج ...

منم استراحت میکنم و کارم در حد غذا درست کردن بود فقط .

هماتوم من ۱سانتی بود و دکتر گفت خیلی کوچیکه تا دو هفته دیگه برم‌ببینم هست یا نه

انشالله بسلامتی بگذره برای همه