2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108971 بازدید | 4147 پست
ناراحت نباش عزیزم خدا بخواد همون یه دونه برات میمونهتوکل کن به خداایشالا با خبرای خیلی خوب میای به ب ...

ان شالله 

ممنونم گلم

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلی.عزیزم جنین بلاست یعنی ۵روزه.من خودم جنین هام ۳روزه بودن.به نظرم هیچ فرقی نداره.فقط باید اون ...

سلام عزیزم خوبی من رفتم‌ دکتر خدارو شکر جواب غربالگری و سونو خوب بود ولی هماتومم از ۱/۱ cc شده ۱/۷ cc چیکار کنم ؟ دکتر شیافمو دوتا کرد در روز و گفت نزدیکی مطلقا ممنوع استراحتو چیکار کنم 😔؟ میترسم بیشتر بشه بدبخت بشم میگم تا کمه چقدر استراحت کنم چکار کنم😭 من نمیتونم‌کلا خونه بمونم انگار قلبم میخواد بترکه حالم بد میشه😔

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من جمعه آزمایش دادم دیروز آماده شده بود.آها پس مال تو هم اینجوری.لطفا برام دعا کن فردا میخوام برم پی ...

رفتم‌گفت سالمه ولی هماتوم دارم چه غلطی بکنم نمیتونم بکوب خونه بمونم😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی من رفتم‌ دکتر خدارو شکر جواب غربالگری و سونو خوب بود ولی هماتومم از ۱/۱ cc شده ۱/۷ c ...

عریزم نگران نباش کوچیکه

مایعات زیاد و استراحت فقط درستش میکنه

دیگه چاره ای نیست

مال من اندازه نگفت دکترم

امروز وقت دکتر دارم میپرسم ازش

عزیزم سخت نگیر یه مدت ببشتر استراحت کن چاره ای نیست

من الان از روز انتقالم در حد استراحت مطلقم

نه جایی رفتم نه کاری کردم 

ایشالا که بعد این همه سختی سلامت بغل بگیریم

راستی جنسیتشو گفت دکترت؟

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عریزم نگران نباش کوچیکهمایعات زیاد و استراحت فقط درستش میکنهدیگه چاره ای نیستمال من اندازه نگفت دکتر ...

ای خدا قربونت بشم بعد این همه مدت باید اینطور عذابم بکشیم هی استراحت استراحت خونمو نگاه کردنی نیست 😔😔 خسته شدم ای کاش حداقل بارداری راحتی داشتیم اصلا حوصله ندارم نمیدونم چرا از خونه زندگیم بدم میاد حتی از خودم 😭 نه عزیزم‌نگفت من ۶ مرداد رفتم سونو و آزمایش اما دیروز بردم نشون دادم چون آزمایش دیر حاظر شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم یکی از آشناهای ما هماتوم داشت فقط موند خونه ، خوب شد.

عه یعنی کار خونه در حد ظرف شستن غذا پختن مشکل نداره ؟ فقط پله بالا پایین نکنم با ماشین سوار نشم😔😔😔😔 هوووف

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتم‌گفت سالمه ولی هماتوم دارم چه غلطی بکنم نمیتونم بکوب خونه بمونم😭😭😭

عزیزم ناراحت نباش من که دو تا هماتوم دارم هر کدوم ۴ و ۵ میلیمتر.فقط شیافت واژینال استفاده کن توکل کن به خدا

سلام عزیزم خوبی من رفتم‌ دکتر خدارو شکر جواب غربالگری و سونو خوب بود ولی هماتومم از ۱/۱ cc شده ۱/۷ c ...

سلام عزیزم قربانت.منم بخاطر هماتوم خیلی لک بینی داشتم .الهی شکر شما ندارین ولی کارهای خونه رو چون اینطوری بودم مادرم بنده خدا تا ۵ماهگی برام میکرد.حالا شما بهتره چند روزی برین خونه مادرتون تا هم هوایی عوض کنی هم استراحت.خیلی ها هماتوم داشتن و بارداریشون باسلامت طی شده

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

سلام عزیزم قربانت.منم بخاطر هماتوم خیلی لک بینی داشتم .الهی شکر شما ندارین ولی کارهای خونه رو چون ای ...

سلامت باشین عزیزم 😘 پس خوبه لک بینی ندارم؟؟ هیچ کار نمیکنم فقط ظرفامو میشورم اونم هر روز نه 😅 الان خونم داغونه ، بیچاره مامانم دیگه در توانش نیست یکی باید خودشو نگه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم قربانت.منم بخاطر هماتوم خیلی لک بینی داشتم .الهی شکر شما ندارین ولی کارهای خونه رو چون ای ...

انشالله با دعای خیر شما به خوشی تموم بشه بارداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40