2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108985 بازدید | 4148 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آاااره حالا بیا واس تو حدسم اشتباه بشه 😂 ولی از اول دلمه دخمله😍

ایشالا هر چی خیره همون پیش بیاد 

راضیم به رضای خدا

❤️

میگم تو دقیقا چند هفته و چند روز رفتی سونو ان تی؟

و این که آزمایش که دادی چقدر طول کشید جواب آماده شد بعد رفتی سونو؟

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالا هر چی خیره همون پیش بیاد راضیم به رضای خدا❤️میگم تو دقیقا چند هفته و چند روز رفتی سونو ان تی؟ ...

بله هر چی مصلحت خداست 😍 من دقیقا ۱۲ هفته و ۰ روز 

فعلا که جوابش نیومده ۶ مرداد رفتم 

اول رفتم سونو بعد همراه برگه سونو رفتم آزمایشگاه لازمم نیست ناشتا باشی بعد فرم داد پر کردم یادت باشه تاریخ پانکجر ذوب انتقال رو میخوان دقیق داشته باش من اونجا زنگ زدم مرکز پرسیدم بعد هیچی دیگه فردا برم ببینم اومده

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله هر چی مصلحت خداست 😍 من دقیقا ۱۲ هفته و ۰ روز فعلا که جوابش نیومده ۶ مرداد رفتم اول رفتم سونو بع ...

ببخشید ذوب نه اول پانکچر بعد لقاح بعد انتقال بعد فاصله بین لقاح و انتقال و تاریخ انتقال 

که تاریخ تخمک کشی و لقاح یکیه یعنی همون روز تخمک کشی لقاح میدن ، تاریخ انتقالم که میدونی بعد تاریخ اینکه چند ماه تو فریز موند فاصله زمانی پانکچر با انتقال میشه تاریخ فریز😊 منظور بدون 😂 بعد گفت اهدا کننده تخمک و سنش که گفتم خودمم گفت پر نکن ولی سنمو گفت میتونی بنویسی همینا بفیشم راحته پر کردنش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانوما اگه قرارباشه اولین باربریم برا پرونده واینجورچیزا و ویزیت دکتر باید پریود باشیم؟! 

میشه بگین کی  دارو میدن و تخمک کشی و ایناهست؟! 

چقذر بعد داروها میگن بیایین برا تخمک کشی و...؟! 

چندماه باید دارو بخوریم؟! 

یه توضیح میدین لطفا 

من چندروزه دیگه میرم ببینم قبول میکنند ای وی اف تعیین جنسیت کنند برام.  

اللهم،همان که میدانی ... :)
بله هر چی مصلحت خداست 😍 من دقیقا ۱۲ هفته و ۰ روز فعلا که جوابش نیومده ۶ مرداد رفتم اول رفتم سونو بع ...

ااا چه جالب

یعنی جواب آزمایش آماده نشده هنوووز؟؟؟

چند روزه آماده میشه؟؟

مکه با جواب آزمایش نباید رفت سونو؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ااا چه جالبیعنی جواب آزمایش آماده نشده هنوووز؟؟؟چند روزه آماده میشه؟؟مکه با جواب آزمایش نباید رفت سو ...

آره ، فعلا که نه تا فردا ببینم اومده یا نه ، نه با جواب سونو میری آزمایش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره ، فعلا که نه تا فردا ببینم اومده یا نه ، نه با جواب سونو میری آزمایش

اااا من برعکس میدونستم

فک میکردم اول باید ازمایش بدم بعد برم سونو

چه طولانی🙃🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اااا من برعکس میدونستمفک میکردم اول باید ازمایش بدم بعد برم سونوچه طولانی🙃🥲

نه من پرسیدم گفت غربالگری اولی گفتم آره بعد باقی ماجرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانوما اگه قرارباشه اولین باربریم برا پرونده واینجورچیزا و ویزیت دکتر باید پریود باشیم؟! میشه ...

نه لزوماً، اما برخی کلینیک‌ها ترجیح میدن اولین سونوگرافی واژینال (سونو اولیه‌ی بررسی تخمدان‌ها و رحم) رو در روز دوم یا سوم پریود انجام بدن چون تو این زمان رحم و تخمدان‌ها وضعیت طبیعی‌تری دارن و راحت‌تر میشه فولیکول‌ها و شرایط رحم رو بررسی کرد

داروها معمولاً در ابتدای سیکل قاعدگی (روز دوم یا سوم پریود) شروع می‌شن. بعد از اینکه پرونده تشکیل شد، آزمایش‌ها و سونوها انجام شدن و دکتر برنامه‌ریزی کرد، داروها براتون نسخه می‌شن.

داروها معمولاً شامل:

• داروهای تحریک تخمک‌گذاری (مثل Gonal-f، Menopur، Puregon)
  • و بعد از چند روز، داروی جلوگیری از تخمک‌گذاری زودرس

معمولاً تخمک‌کشی (پانکچر) حدود ۱۰ تا ۱۲ روز بعد از شروع داروها انجام می‌شه. ولی بسته به پاسخ بدن به داروها، ممکنه کمی زودتر یا دیرتر باشه.

مثال کلی:

• روز 2 پریود: شروع دارو
  • روز 6: اضافه شدن داروی دوم
  • روز 9 یا 10: سونو و بررسی وضعیت
  • روز 12 تا 14: تزریق HCG برای نهایی شدن تخمک‌ها
  • حدود ۳۶ ساعت بعد از HCG: تخمک‌کشی (پانکچر)

من ذخیره ام پایینه کیفیت تخمکمم خیلی کمه باید آی وی اف کنم نمیدونم کدوم مرکز برم یزد یا تهران بخاطر ...

حتماً قبل از سیکل از مکمل‌هایی مثل CoQ10، Inofolic Alpha، DHEA (در صورت تجویز پزشک) استفاده کن برای بهبود کیفیت تخمک

ممکنه فقط یک یا دو تخمک در سیکل دارویی به دست بیاد. همون یک تخمک هم ممکنه با ICSI بارور بشه، پس هنوز امید هست.بعضی افراد با همین تعداد کم هم باردار می‌شن. 

در بعضی موارد ممکنه دکترها پیشنهاد بدن چند سیکل پشت سر هم تخمک جمع‌آوری بشه و بعد همه با هم بارور بشن (بهش می‌گن پانکچر تجمعی).