2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 109040 بازدید | 4149 پست
ای کاش باشه😍 خیلی خوبه توام امتحان کن تو حالت عادی متوجه نمیشم فقط دست گذاشتنی اونم یه بار فهمیدم ، ...

شنیدم هر چقدر لاغر باشی زودتر متوجه میشی

میگم چراا نگفت جنسیت تورو؟

زود رفتی تو فک کنم

البته شنیدم بعضی جاها هم کلا تو سونو ان تی نمیگن چون قطعی نیست

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لعنتی بسه پیش بینی نکن دیگه همش درست در میاد😂😂😂شوخی میکنمااا😘

آره به خدا خودمم موندم چرا همش درست در میاد 😂 یه تاپیک دیگه بود ۲ نفر بودن هردو ای وی اف گفتم مال یکی پسر یکی دختر دقیقا درست در اومد😍 کلا خیلی هارو گفتم درست بودن ، چی میشه مگه اتفاقا دوست دارم با من راحت باشین😂

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیدم هر چقدر لاغر باشی زودتر متوجه میشیمیگم چراا نگفت جنسیت تورو؟زود رفتی تو فک کنمالبته شنیدم بعضی ...

والله من لاغرم نیستم 😂 در حالت عادی متوجه نمیشم فقط دست گذاشتنی اونم یه بار ، چون زود رفتم من رفتنی ۱۲ هفته او ۰ روز بود گفت ۱۰ روز دیگه میشه حدس زد مال من موند تا ۱۶ هفته احتمالا دیگه سونو لازم نیست حسم میگه پسره😁

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ذخیره ام پایینه کیفیت تخمکمم خیلی کمه باید آی وی اف کنم نمیدونم کدوم مرکز برم یزد یا تهران بخاطر ذخیره پایین باید یه مرکز برم ک جنین شناسش خوب باشه ک شانسم بره بالا کلا سردرگمم فقط میدونم بیشتر از این وقت ندارم و پریود بعدی باید سیکل آی وی افمو شروع کنم

والله من لاغرم نیستم 😂 در حالت عادی متوجه نمیشم فقط دست گذاشتنی اونم یه بار ، چون زود رفتم من رفتنی ...

وااای خیلیییی خوبی تووو😂😂😂🙈

پس دیگه سونو هم نمیخواد دیگه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والله من لاغرم نیستم 😂 در حالت عادی متوجه نمیشم فقط دست گذاشتنی اونم یه بار ، چون زود رفتم من رفتنی ...

پس منم دیگه نمیرم تعیین جنسیت

برا من گفتی دیگه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ذخیره ام پایینه کیفیت تخمکمم خیلی کمه باید آی وی اف کنم نمیدونم کدوم مرکز برم یزد یا تهران بخاطر ...

سلام عزیزم

به نظرم خیلی سریع شروع کنین و عقب نندازین به هیچ عنوان

مراکز خوب زیاده

هر کی هم یه جایی نتیجه میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ذخیره ام پایینه کیفیت تخمکمم خیلی کمه باید آی وی اف کنم نمیدونم کدوم مرکز برم یزد یا تهران بخاطر ...

به نظرم یکی از همین مراکز‌رو‌انتخاب کن و شروع کن حالا یا مام، یا نیکان، یا حتی تو‌شهر خودتون یا شیراز.

چند سالته عزیزم؟

به نظرم یکی از همین مراکز‌رو‌انتخاب کن و شروع کن حالا یا مام، یا نیکان، یا حتی تو‌شهر خودتون یا شیرا ...

عزیزم شما پانکچر کردین تا جایی که حضور ذهن دارم 

انتقالتون کی میافته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم یکی از همین مراکز‌رو‌انتخاب کن و شروع کن حالا یا مام، یا نیکان، یا حتی تو‌شهر خودتون یا شیرا ...

۳۸ یزد رفتم بهم داروی تخمک کشی دادن ولی میگم شانسم کمه مام شاید درصد موفقیتش بیشتر باشه

خواستم بهترین مرکز برم

مرکز مام هم مرکز خیلی خوبیه

هزینه هاش از جاهای دیگه بیشتر هست

ولی دکتر های خیلی خوبی داره

من خیلی تحقیق کردم سال پیش 

دکتر لاهوتی اونجا خیلی خوبه

چند نفر هم میشناختم بار اول با ایشون نتیجه گرفتن

ولی من آخر سر بعد کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم واقعا هر کسی یه جایی به نتیجه میرسه شاید خیلی ها مام نتیجه نگرفتن اومدن یه مرکز دیگه نتیجه گرفتن یا بالاعکس

به خدا توکل کن و شروع کن به نظرم

هزینه هم مهم نباشه برات همون مام برو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40