2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 109064 بازدید | 4150 پست
دوستان برامنم دعاکنین خوشحالم براتون ایشالاصحیح سالم نی نیتونوبغل بگیرین

حتما عزیزم 

نگران نباش

تا جایی که من اطلاع دارم کسایی که مشکلتنبلی دارن با آی وی اف بهتر نتیجه میگیرن

اصلا نگران نباش بسپر به خدا و سریع شروع کن

من خودمم تنبلی یه مقدار داشتم و همسرمم مشکل تحرک و شکل نامناسب اسپرم داشت ولی خدارو شکر نتیجه گرفتیم 

اتفاقا تنبلی بهتر از ذخیره تخمدان پایین هست 

ایشالا خیلی زود مامان میشی عزیزم

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزیتاجون مشکلت چی بود آی وی اف کردی واسه من تنبلی شدیده بعد سنمم ۳۲امیدوارباشم جواب میگیرم

من تنبلی داشتم شوهرمم یکم مشکل مرفولوژی داشت .آره عزیزم چرا امیدوار نباشی.مطمئن باش با بار اول مثبت میشه انشالله

شکمی گفت ۳۱ اما واژینال ۲۷

آزیتا جونم استراحتت بیشتر کن عزیزم با استراحت کنترل میشه به امید خدا

اره منم شنیدم زیر ۳۰ سرکلاژ میشه

البته تو بارداری دوقلویی تا حدودی طبیعی هست

ایشالا به سلامتی بغل بگیری دوست مهربونم🩵🩷

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان من امروز رفتم سونو nt و ۱۲ هفته ۵ روزم بود و گفت نی نی ها دختره.حالا دختر بزرگم گریه میک ...

آزیتا به جون تو میدونستم دختره خدا حفظشون کنه 😍 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم نمیدونم چرا یادم میره انتقال دادم نه به اون شوریه شور نه به این بی نمکی😂

عزیزم مبارکه انشالله بسلامتی منتظر خبرای خوب هستیم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون😁😁😁. مشکلم دخترمه که نمیخواد قبول کنه واگرنه این نی نی ها لطف خدا بوده و من خوش حالم.

خدا حفظشون کنه عزیزم ، وقتی ببینه خیلی خوشحال میشه عیب نداره😍 آزیتا یه چی بگم مسخره نمیکنی منو ؟ به خدا الان دستم رو شکمم بود حس میکردم یه چی حرکت میکنه ، درسته مهم اینه خدا بچرو داده و تو شکممه و به زودی تکوم میخوره و الان کسی بگه نفخه یا بچه برام مهم نیست چون نی نی اون توعه😍 میخواستم ببینم توام حس میکنی دراز بکش رو به بالا دستتو بذار رو شکمت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا حفظشون کنه عزیزم ، وقتی ببینه خیلی خوشحال میشه عیب نداره😍 آزیتا یه چی بگم مسخره نمیکنی منو ؟ به ...

عزیزم امکانش هست.انشالله از ماه دیگه قشنگ متوجه حرکات نی نی میشی و ذوق میکنی.جفتت چه جوری بود؟؟

عزیزم امکانش هست.انشالله از ماه دیگه قشنگ متوجه حرکات نی نی میشی و ذوق میکنی.جفتت چه جوری بود؟؟

ای کاش باشه😍 خیلی خوبه توام امتحان کن تو حالت عادی متوجه نمیشم فقط دست گذاشتنی اونم یه بار فهمیدم ، خلفی هستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آزیتا به جون تو میدونستم دختره خدا حفظشون کنه 😍

لعنتی بسه پیش بینی نکن دیگه همش درست در میاد😂😂😂