2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107262 بازدید | 4136 پست
مرکز شکیبا رو اولین بار هست که اسمش رو میشنوم🤔دکترت کیه؟آزمایش واسه خودت وشوهرت که اگر هم ازقبل داش ...

چه خوبه اینطوری.. 

مرکزی که من میرم تا از اول تمام سونو و عکس و آزمایش نبردم قبول نکردن.. یه سری مشاوره تغذیه و.. هم اجباری گذاشته بودن، با حساب چند ماهی که به خاطر مشغله خودم پیگیر نشدم، حدود دو ماهی که پزشکم مرکز نیومد، یه ماه کیست و...، الان بیشتر از 18 ماه از تشکیل پرونده می گذره و فقط پانکچر شدم!! 

میشه لطفا بگید هزینه ای وی اف امسال چنده؟

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربانت.آهان بیمارستان پیوند هستی دکتر زارعی هم متاسفانه نمیشناسم.انشاالله که جواب بگیری همش دست خدا ...

اره روند کار که همه جا یکیه 

هزیتتون همون ۲ سال پیش چقدر شد تقریبا؟

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
خوب کردی.صددرصد برو ولی اینکه سونوت بکنه یا نه دست دکترته میتونی بهش بگی سونو میخوام .ولی بهش بگو اگ ...

ببخشید ی سوال داشتم ازتون

شما زمان بارداریتون رژیم غذایی خاصی رو رعایت میکردین یا همه چیز میخوردین؟ من دچار وسواس شدم هرچی میخوام بخورم سرچ میکنم ضرر نداشته باشه😏

چه خوبه اینطوری.. مرکزی که من میرم تا از اول تمام سونو و عکس و آزمایش نبردم قبول نکردن.. یه سری مشاو ...

آره روند کارشون همینه معطل نمیکنن کسی رو.🙄چقدر کارای هزینه بر و بی فایده.خداییش دکتر من نمیذاشت زیاد طول بکشه هر مشکلی بود فوری میگفت وکارش رو شروع میکرد

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

ببخشید ی سوال داشتم ازتونشما زمان بارداریتون رژیم غذایی خاصی رو رعایت میکردین یا همه چیز میخوردین؟ م ...

منم مثل شما بودم سرباداری اولم میترسیدم واینکه بگم رژیم خاصی داشتم نه نداشتم دکتر هم خیلی تاکید به چیزی نکرد فقط گفت هرچیزی به تعادل. ولی سردومی نه ریلکس شدم ولی غذاهای گرم زیاد نخور دیگه خودت میدونی گرمیجات چیا هستن

آره روند کارشون همینه معطل نمیکنن کسی رو.🙄چقدر کارای هزینه بر و بی فایده.خداییش دکتر من نمیذاشت زیا ...

خدا خیرشون بده. 

من اگر از اول می دونستم اینجا اینطور هستن اصلا نمی رفتم .. مدارکی که می خواستن رو از اول نگفتن، هر ماه یه داستان جدید..

اره روند کار که همه جا یکیه هزیتتون همون ۲ سال پیش چقدر شد تقریبا؟

۲سال پیش چون خودم جنین داشتم وفقط برای آماده سازی رحم و سونو ویزیت ودارو تقریبا ۵میلیون شد.ولی همون ۴سال پیش باهزینه کلی ۳۰میلیون شد

خدا خیرشون بده. من اگر از اول می دونستم اینجا اینطور هستن اصلا نمی رفتم .. مدارکی که می خواستن رو از ...

بی انصافها میکشونن رو زمین تاهردفعه میری مدام پول ویزیت وسونو وهررررچی بدی

خدا خیرشون بده. من اگر از اول می دونستم اینجا اینطور هستن اصلا نمی رفتم .. مدارکی که می خواستن رو از ...

دکتر من مطبش خییییییلی شلوغ میشه ازعمان قطر عراق ...کشورای عربی میان من باوجودی که حامله بودم حتما ۱ساعت ۱ساعت ونیم اونجا معطل میشدم.دیگه اونایی که باردار نبودن بیشتر تا۴ساعت هم میشد.ولی راضی ازش بودن

میشه لطفا بگید هزینه ای وی اف امسال چنده؟

مرکزی که من میرم دولتیه، خیلی شلوغ و بی نظمه (من به دلایلی تقریبا مجبور شدم اون موقع اینجا بیام)

ولی هزینه هاش با بیمه سلامت خیلی خوبه.. 

من تا مرحله پانکچر پیش رفتم، تا حالا به نظرم نهایتا 15 شده با‌شه. 

بی انصافها میکشونن رو زمین تاهردفعه میری مدام پول ویزیت وسونو وهررررچی بدی

دقیقا هدفشون پول ویزیت و سونوی بیشتر بود.. 

و البته این مرکز اون موقع اصلا شناخته شده نبود، من حدس می زنم دوس داشتن نشون بدن پررفت و آمده تا راحت تر بهش اعتماد بشه. 

دقیقا هدفشون پول ویزیت و سونوی بیشتر بود.. و البته این مرکز اون موقع اصلا شناخته شده نبود، من حدس می ...

شما هم گرفتار هدف اونا شدین🤦‍♀️

سلام به همه،بچه ها میگم من روزهای اول خیلی زیر دلم حساس بود نسبت به یه عطسه خیلی ریز، قشنگ زیر دلم حس داشتم اما الان که دیگه روز دوازدهمم رو به اتمامه، شدم یه آدم معمولی البته یه روز درمیون همون درد کمر و اینا رو دارما اما مثلا امروز عطسه گردم دیگه خبری از اون حساسیته نیس،کسی اینجوری بوده؟