2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107286 بازدید | 4136 پست
سلام گلی آره کلینیک ثمر بادکتر پگاه کرامتی بودم دوتا دختر دارم یکی ۴ویکی ۱سالو نیمه هر دو باآی وی اف

من مرکز شکیبا اقدام کردم ،یه کم از روند کار بهم توضیح میدی ؟

و هزینه ها چطور بود 

ثمر خصوصیه درسته؟

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرکز شکیبا اقدام کردم ،یه کم از روند کار بهم توضیح میدی ؟و هزینه ها چطور بود ثمر خصوصیه درسته؟

مرکز شکیبا رو اولین بار هست که اسمش رو میشنوم🤔دکترت کیه؟

آزمایش واسه خودت وشوهرت که اگر هم ازقبل داشته باشی وکمتر از ۶ماه باشع قبول میکنن

۲.برات پرونده تشکیل میدن با تمام مدارکی که داری و بعدا اضاف میشه

۳.ویزیت میشی و سونو که وضعیت ضخامت رحم و سلامت رحم وسلامت تخمدون هارو بسنجن که اگر اوکی بود دارو برای تخمک کشی بهت میدن حالا۱ماه بشه ۲ماه بشه بستگی به جوابدهی تخمدون هات داره تاتخمک رشد کنه و برسی به تخمک کشی 

۴.هرتعداد تخمک که ازت گرفتن همون روز عمل شما ازشوهرت اسپرم میگیرن وتوی برگه مینویسن چه زمانی مراجعه کنین که تعداد جنین وکیفیتشون رو بهتون بگن

۵.دوباره ویزیت وسونو برای بررسی   رحم ودادن دارو برای آماده کردن اون برای انتقال که بستگی به رحم داره ۱ماه ۲ماه

۶.درصورت اماده بودن رحم میری کلینیک وبرات انتقال میدن وتا۱۴ روز بعد باید دارو مصرف کنی تا نتیجه رو باآزمایش بارداری بهت بگن که مامان شدی یانه☺️

تمام اینهایی که گفتم همش بستگی به شرایط شما(سلامت رحم،سلامت تخمدون،وضعیت خونی وژنتیکی )وهمسرتون داره

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

آره عزیزم واسه احتیاط بزن.واسه فردا هم حتما به دکترت بگو شاید بهت بگه بشه یکی تا ۴روزدیگه حالا بازم ...

همین کارو کردم امروزم دو تا زدم

ایشالا که خیره

دکترم برام آزمایش اولیه بارداری نوشته که برم جواب ببرم

امروز با این شرایط نرفتم احتمالا شنبه برم یا بگم بیان خونه بگیرن

به نظرت جواب آزمایش بردنی برم سونو بشم ببینم اوضاع چطوره؟

یا ضرر داره سونو؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین کارو کردم امروزم دو تا زدمایشالا که خیرهدکترم برام آزمایش اولیه بارداری نوشته که برم جواب ببرما ...

خوب کردی.صددرصد برو ولی اینکه سونوت بکنه یا نه دست دکترته میتونی بهش بگی سونو میخوام .ولی بهش بگو اگر بشه داخلی نمیخوام ازروی شکم باشه .اگر گفت نه داخلی خیلی دنبالش رو نگیر بذار سروقتش چون تازه خوب شدی

خوب کردی.صددرصد برو ولی اینکه سونوت بکنه یا نه دست دکترته میتونی بهش بگی سونو میخوام .ولی بهش بگو اگ ...

من که کلا واژینال نمیتونم انجام بدم

سونوهام شکمی هستن کلا

واژینیسموسم

باشه پس ایشالا میرم ببینم چی میشه

ایشالا خیره

حالا شنبه آزمایش بدم 

چند روز طول میکشه آماده شه

ببینم چی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که کلا واژینال نمیتونم انجام بدمسونوهام شکمی هستن کلاواژینیسموسمباشه پس ایشالا میرم ببینم چی میشه ...

چه بهتر ماکه هربار میرفتیم داخلی بود .البته خوددکتر هم خیلی رعایت میکرد.آره انشاالله برو دوباره صدای قلبش رو بشنو تا آروم شی.☺️ولی یه چیزی بهت بگم؟منکه اینجوری بودم هروقت سونو میشدم انگار برام اعتیاد آور بود دوسه روز بعدش دوباره میخواستم برم وببینمش😄البته بخاطر خونریزی ها ولک بینی هام خیلی میترسیدم ومیخواستم مطمئن بشم ازیه طرف هم دلم ضعف میرفت برای دیدنش و صدای قلبش.ازاین بعد تشنه ترهم میشی برای دیدنش☺️

چه بهتر ماکه هربار میرفتیم داخلی بود .البته خوددکتر هم خیلی رعایت میکرد.آره انشاالله برو دوباره صدای ...

عزییییزممم🫠🫠😍

میگم تو بعد قلب خونریزی داشتی یا فقط لک بینی داشتی

در چه حد بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزییییزممم🫠🫠😍میگم تو بعد قلب خونریزی داشتی یا فقط لک بینی داشتیدر چه حد بود

من همه نوعیش داشتم🤭صورتی قرمز قهوه ای ...مثل شما میشدم ویواش یواش قطع میشد.ولی مهم اینه ادامه دار نباشه وقطع بشه وبه دکتر بگی تابهت بگه چکار کنی

من همه نوعیش داشتم🤭صورتی قرمز قهوه ای ...مثل شما میشدم ویواش یواش قطع میشد.ولی مهم اینه ادامه دار ن ...

منظورم فقط لک بودن یا شده بود یه روز حجمش هم زیاد باشه

خداروشکر انگار قطع شده فعلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منظورم فقط لک بودن یا شده بود یه روز حجمش هم زیاد باشهخداروشکر انگار قطع شده فعلا

همون روزی که رفتم جواب آزمایش گرفتم فرداش همینجوری شدم عین پریود فرداش قطع شد.بقیش درحد لک بود.خداروشکر

مرکز شکیبا رو اولین بار هست که اسمش رو میشنوم🤔دکترت کیه؟آزمایش واسه خودت وشوهرت که اگر هم ازقبل داش ...

ممنون خیلی کامل بود،مرکز شکیبا بیمارستان پیوند هست ،تقریبا نیمه دولتی ،من با بیمه سلامت به درصد کوچیک از هزینه ها کمتر میشه

دکتر زارعی و حقیقی هستن دکتراش، فعلا زیر نظر زارعی هستم

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
ممنون خیلی کامل بود،مرکز شکیبا بیمارستان پیوند هست ،تقریبا نیمه دولتی ،من با بیمه سلامت به درصد کوچی ...

قربانت.آهان بیمارستان پیوند هستی دکتر زارعی هم متاسفانه نمیشناسم.انشاالله که جواب بگیری همش دست خدا هست حالا هر جا که بخوای بری