2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107318 بازدید | 4136 پست
متوجه شدم عزیزم .کاملا درست میگی ازیه جایی به بعد آدم واقعا خسته میشه.نمیدونم این حرفم درسته یانه .و ...

اره میفهمم همه چی میفهمم .من مادر شوهرم خیلی تیکه مینداخت که تو دیگه بچه دار نمیشی فلان و از این حرفا اونم جلو غریبه ها .ولی من دم نزدم که بگم مشکل از پسر خودتونه اما وقتی شوهرم متوجه شده بود که چیزی بهم گفتن رفته بهشون گفته مشکل از پسر خودتونه چیکار به فاطمه دارید.خیلی چیزا گفته بود بهشون بعد از اون جرات نداشتن حتی در مورد بچه سوال بپرسن .خیره خواهر دیگه اذیت خودم نمیکنم یا میشه یا نمیشه اما دیگه دکتر نمیرم  یکسال دیگه میرم یه بچه از پرورشگاه میارم ثواب هم داره چرا بخوام خودمو اذیت کنم خب اگه قرار جنین اهدایی بگیرم وقراره بچه ی خودم تو شکمم نباشه همون از پرورشگاه میارم چرا دیگه ۹ماه خودمو زجر بدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم عزیزم فردام دو تا میزنم پروژسترونایشالا که قطع بشهمرسی دوستم که پیگیر حالمیخیلی برام با ارزشه❤️❤ ...

قربانت گلی انشاالله زودتر خوب بشی .فقط نترس

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

اره میفهمم همه چی میفهمم .من مادر شوهرم خیلی تیکه مینداخت که تو دیگه بچه دار نمیشی فلان و از این حرف ...

خیلی خوبه که زن وشوهر هوای هموداشته باشن .آره اگ جلوی اطرافیان رو نگیری تا زندگیتو ازهم نپاشونن دست برنمیدارن. .خوب تصمیمی گرفتی عزیزم انشاالله هرچی خیره براتون پیش بیاد

سلام عزیزم چطوری بهتری

سلام مهربونم

ممنون جویای حالمی

خداروشکر به مقداری کم شده

ولی کامل قطع نشده

معذرت میخوام یکم موقع ادرار خارج میشه

و رو دستمال

رنگشم داره تغییر میکنه 

فک کنم داره قهوه ای میشه

کلا دراز به درازم فقط برا سرویس بلند میشم

الانم زنگ زدم هماهنگ کردم امروز یکی بیاد خونه آمپولامو بزنه

ایشالا خدا مراقب نینیم باشه

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام مهربونمممنون جویای حالمیخداروشکر به مقداری کم شدهولی کامل قطع نشدهمعذرت میخوام یکم موقع ادرار خ ...

قربانت عزیزم.الهی شکر که کمتر شده همین که تغییر رنگ داده یعنی داره قطع میشه .خوب کردی استراحت کن فعلا تا بهتر شی.تا یه سه روزی سعی کن بیان آمپولات رو بزنن توخونه

سالم باشی خودت و کوچولوت

سلام عزیزم شما شیرازین؟ای وی اف کردین؟

سلام گلی آره کلینیک ثمر بادکتر پگاه کرامتی بودم دوتا دختر دارم یکی ۴ویکی ۱سالو نیمه هر دو باآی وی اف

سلام گلی آره کلینیک ثمر بادکتر پگاه کرامتی بودم دوتا دختر دارم یکی ۴ویکی ۱سالو نیمه هر دو باآی وی اف

عزیزم یه سوال دارم

دیروز دکتر گفت خونریزی داشتی دو تا بزن پروژسترون

الان خونریزیم تقریبا قطع شده و لک بینی شده

امروز بازم دوتا بزنم یا یکی؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم یه سوال دارمدیروز دکتر گفت خونریزی داشتی دو تا بزن پروژسترونالان خونریزیم تقریبا قطع شده و لک ...

آره عزیزم واسه احتیاط بزن.واسه فردا هم حتما به دکترت بگو شاید بهت بگه بشه یکی تا ۴روزدیگه حالا بازم بستگی به نظر دکتر داره.ولی امروز رو حتما بزن