2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107316 بازدید | 4136 پست
مرسی عزیزمگفت اگه خون ریزی داشت پروژسترون دو تا با هم بزنو استراحت کنمن اصلا همچین چیزی ندیده بودمقب ...

خودش یواش یواش قطع میشه نترس.مهم اینه که صدای قلب رو شنیدی وقلب تشکیل شده این خیلی خوبه.خوب اگر مورد بدی بود خودش توی سونو میدید پس نترس .فقط استراحت کن ونشاسته آب بزن بخور.بعد از اون دوباره دیدی یانه؟

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

من هم هرازگاهی حتی خون روشن میدیدم.که تا۵ماهگی آمپول زدم.یه دلیلش خون پشت جفت بود یکیش هم قرارگرفتن کامل جفت روی دهانه رحمم بود وهفته های اول هم بخاطر خود ای وی اف بود.صبرکن اگر اگر خدایی نکرده ادامه داشت دوباره برو پیش دکتر.اگر هم که قطع شد چه بهتر.میدونم الان چه حسی داری دلت میخواد هرروز بری سونو ببینی حالش خوبه یانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من همه چت های شمارو خوندمانشاالله چیزی نیستتوی یکی از تاپیکا یکی شرایط شمارو داشت الان سه هفته ...

بفرما شاهد ازغیب رسید پس نترس.ممنون خانومی

خودش یواش یواش قطع میشه نترس.مهم اینه که صدای قلب رو شنیدی وقلب تشکیل شده این خیلی خوبه.خوب اگر مورد ...

اره هنوز قطع نشده

یکم کم تر شده

اونم چون دراز کشیدم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هم هرازگاهی حتی خون روشن میدیدم.که تا۵ماهگی آمپول زدم.یه دلیلش خون پشت جفت بود یکیش هم قرارگرفتن ...

مرسی عزیزم دعام کنین لطفا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من همه چت های شمارو خوندمانشاالله چیزی نیستتوی یکی از تاپیکا یکی شرایط شمارو داشت الان سه هفته ...

مرسی عزیز دلم ایشالا که بخیر بگذره

امیدم به خداست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم دعام کنین لطفا

قربانت .استرس نداشته باش.قلب نینیت داره میزنه ماشاالله به این جنبه ش نگاه کن .براش دعا بخون.اونم قطع میشه.میاد بغلت نینیت وبه این روزات میخندی میگی چقدر استرس الکی به نینیت دادی

اره هنوز قطع نشدهیکم کم تر شدهاونم چون دراز کشیدم

اگر رفتی سرویس ودیدی ادامه داره ومقدارش خدایی نکرده زیاده اون مهمه.الان هم که کمتر شده واسه دراز کشیدن نیست داره قطع میشه.نشاسته رو حتما بخور