2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107329 بازدید | 4136 پست
عزیزم معذرت میخوام شما کی شروع شد لک بینی و خونریزیتون در چه حد بود درد هم داشتین

دو روز بعد از جواب مثبت آز شروع شدوفرداش قطع شد درد هم داشتم تا دقیقا پنج ماهگی لک بینی یا ترشح صورتی بعضی وقتا داشتم که خود دکترم گفت کلا کسانی که باای وی اف باردار میشن احتمال دیدن لک و خونریزیشون هست نباید ترسید.توپنج ماهگی دکتر بهم گفت جفت کاملا روی دهانه رحمم هست وخیلی باید احتیاط کنم هردوتاشون اینجوری بودن.شما حتما امروز دکتر یاسونو برو.درد کمرت درچه حده زیاده یاکم؟

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو روز بعد از جواب مثبت آز شروع شدوفرداش قطع شد درد هم داشتم تا دقیقا پنج ماهگی لک بینی یا ترشح صورت ...

واقعا ازت ممنونم که توضیح میدی

خدا دخترای قشنگتو برات حفظ کنه

اره زنگ زدم دکتر گفت ساعت چهار اینجا باش

دیشب با یکم درد پریودی شروع شد 

دیشب سه بار رفتم سرویس که دو بار دستمالم کثیف شد ولی بار سوم هیچی نبود

صبح بیدار شدم باز لک داشتم ولی سه بار بعدش که رفتم باز چیزی نیست یا در حد خیلی کم

درد هم دیگه ندارم همون دیشب اولش درد داشتم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا ازت ممنونم که توضیح میدیخدا دخترای قشنگتو برات حفظ کنهاره زنگ زدم دکتر گفت ساعت چهار اینجا باش ...

فدات عزیزم😘خدا نینی قشنگت رو برات نگه داره.همینکه دردت قطع شده خوبه .اگر هم خونریزیت کم شده وبه لک رسیده بازم خوبه.انشاالله برو دست پرهم برگرد مارو هم بیخبر نذار

فدات عزیزم😘خدا نینی قشنگت رو برات نگه داره.همینکه دردت قطع شده خوبه .اگر هم خونریزیت کم شده وبه لک ...

مرسی عزیزم واقعا ازت ممنونم

مرسی برای دعای قشنگت

واقعا محتاجم به دعاتون

امیدم به خداست

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها، بالاخره این سایت باز شد، نمیدونم واسه شما هم همینطور بود یا نه؟ شاید از خارج از کشور باز نمیشد.

اگه کسی تو بیمارستان نیکان اقدسیه جنین فریز شده داره میشه به من پیام بده؟ من گیر کردم و اونا پاسخگو نیستند چون میخوام پول واریز کنم برای تمدید فریز جنین ها و گفتن باید حضوری برم و سریع قطع کردند ☹️

سلام بچه ها، بالاخره این سایت باز شد، نمیدونم واسه شما هم همینطور بود یا نه؟ شاید از خارج از کشور با ...

سلام عزیزم من هفته پیش بعد از مثبت شدنم هر چی تماس گرفتم‌ یا مشغول بود یا کسی جواب نمیداد دیگه مجبور شدم توی اپ ماتا به دکتر امیری پیام بدم تا برای ادامه داروهام و سونو باهاش هماهنگ کنم.

تازه امروز از نیکان با این شماره ‪+98 21 2912 3616‬ تماس گرفتن فقط جواب تست و پرسید و اینکه تحت نظر مطب هستم یا نه ؟اصلا نذاشت من صحبت اضافه کنم و سریع قطع کرد.

به نظرم یکی از آشنایان رو بفرست اونجا حضوری صحبت کنه و اینکه موبایلشو رو بده شما باهاشون صحبت کنی.

مرسی عزیزم واقعا ازت ممنونممرسی برای دعای قشنگتواقعا محتاجم به دعاتونامیدم به خداست

خواهش میکنم خواهر گلم.عزیزی.انشاالله خبر دیدن نینی خوشگلت رو بهمون بدی بحق این ماه عزیز

سلام عزیزم من هفته پیش بعد از مثبت شدنم هر چی تماس گرفتم‌ یا مشغول بود یا کسی جواب نمیداد دیگه مجبور ...

ممنون جواب دادی، کسی رو‌تهران نداریم و اینکه به کسی هم نگفتیم که رفتیم اونجا، میخوام ببینم برای تمدید فریز جنین باید چی کار کنیم؟ شما نمیدونی؟ میتونی بورسی ازشون اگه مسیرت خورد اونوری.

حالا به این شماره هم گفتی زنگ میزنم، کلا انگار هنوز تلفن های بین الملیی باز نشده واسه ایران چون خونمون هم زنگ میزنم میگن زنگ نمیخوره.

خدا کنه برا منم همین باشهمشکلی پیش نیاددوستای عزیزم ممنون میشم دعام کنینخیلی به دعاتون نیاز دارممرسی ...

مرسی عزیزدلم که جواب دادی،آروم باش اصلا به لکه بینی ها توجه نکن سعی کن شیاف وداروهاتو به موقع استفاده کنی و تا جایی که میتونی استراحت کنی زیاد سرپا نباش ،به امیدخدا ۹ماه دیگه بسلامتی نی نی هاتو بغل میکنی😘❤️