2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107342 بازدید | 4136 پست
نترس گلی .نینی سرجاش محکم چسبیده آی وی اف ذاتش همینه لک بینی خونریزی ....من تا۵ماهگی همینجور بودم .ح ...

خدا کنه برا منم همین باشه

مشکلی پیش نیاد

دوستای عزیزم ممنون میشم دعام کنین

خیلی به دعاتون نیاز دارم

مرسی که با پیامت باعث دلگرمیم شدی دوست عزیزم

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم من چند جا خوندم برای این خونریزی ها، احتمالا دفعات شیاف پروژسترون رو برات بیشتر می کنند، ...

باش عزیزم‌خبر میدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس گلی .نینی سرجاش محکم چسبیده آی وی اف ذاتش همینه لک بینی خونریزی ....من تا۵ماهگی همینجور بودم .ح ...

عزیزم من دیشب گلاب به روت بالا آوردم قرص استرادیول بهم نمیسازه اصلا معدم به شدت درد میکنه اگه امروز نخورم تا فردا برم دکتر خطرناک میشه😫😭 در روز ۲ بار ۲ میلی گرم🥺

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا کنه برا منم همین باشهمشکلی پیش نیاددوستای عزیزم ممنون میشم دعام کنینخیلی به دعاتون نیاز دارممرسی ...

مطمئن باش عزیزم مشکلی نیست.استرس نداشته باش.انشاالله سونو که میری نینی قشنگت رو میبینی 😉

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

عزیزم من دیشب گلاب به روت بالا آوردم قرص استرادیول بهم نمیسازه اصلا معدم به شدت درد میکنه اگه امروز ...

عزیزم نمیشه یک روز یهویی قطعش کنی .یه امروز سعی کن باشربتی چیزی که حالت رو خوب میکنه بخوری تافردا که میری دکتر بهش بگی شاید یکیش رو برات کم کنه .باورت میشه من روزی شیش تا میخوردم.استرادیول ضخامت رحم رو نگه میداره صبور باش☺️

عزیزم نمیشه یک روز یهویی قطعش کنی .یه امروز سعی کن باشربتی چیزی که حالت رو خوب میکنه بخوری تافردا که ...

فداتبشم😚 مرسی که جواب همه رو قشنگ با حوصله میدی خواهر گلم🥰 چشم الان اتفاقا خوردم انشالله تا فردا شاید یکی و قطع کرد توکل به خدا انشالله خدا دوتا دختراتو حفظ کنه برات نگه داره هزار تاش بکنه یه عالم نوه های خوشگل داشته باشی🤩😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتبشم😚 مرسی که جواب همه رو قشنگ با حوصله میدی خواهر گلم🥰 چشم الان اتفاقا خوردم انشالله تا فردا ش ...

فدات عزیزم .خودم این دوران پرازاسترس رو گذروندم میدونم الان چه حالی دارین .خوب کردی خوردی انشاالله تاهفته دیگه کلا قطعش برات میکنه.سالم باشه نینی خوشگلت.عزیزمی🥰😘

فدات عزیزم .خودم این دوران پرازاسترس رو گذروندم میدونم الان چه حالی دارین .خوب کردی خوردی انشاالله ت ...

قربونت عزیزم خدارو شکر به خوبی گذشته و پر از خاطره خوب شده 😘 الهی آمین با دعای خیر شما انشالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزم خدارو شکر به خوبی گذشته و پر از خاطره خوب شده 😘 الهی آمین با دعای خیر شما انشالله

قربانت عزیزم انشاالله برای شما هم به سلامتی طی میشه🤲

قربانت عزیزم انشاالله برای شما هم به سلامتی طی میشه🤲

عزیزم معذرت میخوام شما کی شروع شد لک بینی و خونریزیتون 

در چه حد بود 

درد هم داشتین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا کنه برا منم همین باشهمشکلی پیش نیاددوستای عزیزم ممنون میشم دعام کنینخیلی به دعاتون نیاز دارممرسی ...

سلام عزیزم میشه لطفا بگی تو این دوهفته چیکارا کردی تغذیه ت چی بود؟؟استراحتت چجوری بود

سلام عزیزم میشه لطفا بگی تو این دوهفته چیکارا کردی تغذیه ت چی بود؟؟استراحتت چجوری بود

سلام عزیزم من تا همین دیشب هیچ علایمی نداشتم یکم سینه هام سنگین بود نه دردی نه چیزی

استراحتمم تقریبا اکثرا دراز میکشیدم و برا سرویس و قرص و غذا راه میرفتم و مینشستم

دیروز یکم فعالیتم بیشتر بود

غذا درست کردم

آماده شدم رفتم دکتر که تو مسیر یکم مجبور شدم پیاده برم 

این همه به دردسر افتادم رفتم دکتر ویزیت نکرد گفت برو فردا بیا

شب هم بعد شیاف حس کردم درد پریود داره شروع میشه بعد که بلند شدم دستمال کشیدم دیدم بله شروع شد

غذا هم تقریبا همه چی میخوردم 

با ادویه کم مرغ ببشتر

دیروز ماهی خوردم

میوه آجیل

چیزای شیرین خیلی وقته نخوردم

اینا یادمه باز سوال داشتی بپرس

1
5
10
15
20