2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106797 بازدید | 4125 پست
آره منم دو تا انتقال داده بودم.آره عزیزم معلوم میشه اگه شکمی سونو میری یکم دیرتر برو که قشنگ نشون بد ...

آخی خدا حفظشون کنه عزیزم

خیلی مبارکه

میگم تحرکاتت در چه حد هست

من میترسم خیلی راه برم یا کاری کنم

میترسم چیزی شه خدایی نکرده

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخی خدا حفظشون کنه عزیزمخیلی مبارکهمیگم تحرکاتت در چه حد هستمن میترسم خیلی راه برم یا کاری کنممیترسم ...

به نظرم فعلا مواظبت کن.

من با اینکه زیاد کار خاصی نمیکردم در حد یه غذا شاید ظرف شستن بازم تا چند روز پیش بعضی وقتا لک قهوه ای میدیدم .اما الان چند روز بیشتر رعایت میکنم و خدا رو شکر قطع شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم فعلا مواظبت کن.من با اینکه زیاد کار خاصی نمیکردم در حد یه غذا شاید ظرف شستن بازم تا چند روز ...

خداروشکر عزیزم 

ایشالا به سلامتی نینی هارو بغل بگیریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخی خدا حفظشون کنه عزیزمخیلی مبارکهمیگم تحرکاتت در چه حد هستمن میترسم خیلی راه برم یا کاری کنممیترسم ...

به نظرم فعلا مواظبت کن.

من با اینکه زیاد کار خاصی نمیکردم در حد یه غذا شاید ظرف شستن بازم تا چند روز پیش بعضی وقتا لک قهوه ای میدیدم .اما الان چند روز بیشتر رعایت میکنم و خدا رو شکر قطع شده

انشاالله به حق این وقت عزیز همه چشم انتظارا دامنشون سبز بشه و مامان ها هم به سلامتی نی نی بغل بگیرن

اره واقعا عزیزم ایشالا هیچ زنی چشم انتظار بچه نباشه خدای مهربون دل همه ی چشم انتظار هارو شاد کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم فعلا مواظبت کن.من با اینکه زیاد کار خاصی نمیکردم در حد یه غذا شاید ظرف شستن بازم تا چند روز ...

سلام آزی جون خوبی عزیزم

الان پیام اومد ابن سینا از امروز فعالیتش شروع شد

میتونی سونوتو بری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بتام اولی نزدیک هزار و دومی دوهزار و خورده ایی.سونو هم فقط ساکشون دید و زرده و سن گفت که پنج هفته ...

سلام عزیزم به سلامتی مبارک باشه، روز چندم انتقال بتات دو هزار و خورده ای بود ؟

سلام دوستان من روز ۱۵انتقالم هستم من دوتا جنین ۳روزه انتقال دادم ولی دراین مدت هیچ علائمی نداشتم و ندارم من تو روز ۱۲بی بی چک مدیکور زدم بعداز یه ربع هاله خیلی کمرنگی داشت فرداش روز ۱۳بی بی چک روژان زدم منفی شد الآنم که روز ۱۵ انتقالم هست خیلی میترسم برم آز بدم چون اصلا علائمی ندارم 

سلام دوستان من روز ۱۵انتقالم هستم من دوتا جنین ۳روزه انتقال دادم ولی دراین مدت هیچ علائمی نداشتم و ن ...

عزیزم برو آز بده اگر مثبت باشه انشاالله بعضی داروها رو باید قطع کنی پس استرس رو بذار کنار

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت