2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107100 بازدید | 4135 پست
عزیزم نمیدونم نتیجه انتقالم چی بشه ولی تا اینجا من راضی بودممن قبل اینجا مام رفتم و تا پای گرفتن دار ...

سلام عزیزم.میگم من هر چی زنگ میزنم به ابن سینا اصلا نمیگیره.دکتر بهم گفته بود برای سونو قلب پنج شنبه برم.اما نمیدونم تلفنش چرا نمیگیره.میگم اون برگه که روز انتقال جنین بهمون میدن یه شماره دیگه داره که گفتن آنکال هستش.میشه بهم بگی.چون من به اون برگم دسترسی ندارم.ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من اون شب به خاطر مصرف فرتیل الکی کلی استرس کشیدم ، خبر نداشتم یه ربع بعدش قراره چه اتفاقات عجیب غریبی بیفته .. انشالله که همگی حالتون خوب باشه و سلامت باشید.

من روز نهم انتقال دیگه طاقتم تموم شد و بی بی زدم و در کمال ناباوری مثبت شد، چون هیچ علائمی نداشتم . 

تازه روز یازدهم یه کوچولو خونریزی صورتی رنگ و یکم لکه بینی قهوه‌ ای داشتم.

بتا روز سیزدهم ۹۷۶

و روز پانزدهم ۲۳۰۹ بود از همون روز حال تهوعم شروع شد.

من روز نهم انتقال دیگه طاقتم تموم شد و بی بی زدم و در کمال ناباوری مثبت شد، چون هیچ علائمی نداشتم . ...

سلام عزیزم مبارکه .انشاالله ۹ماه رو به سلامتی پشت سربذاری

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

سلام عزیزم.میگم من هر چی زنگ میزنم به ابن سینا اصلا نمیگیره.دکتر بهم گفته بود برای سونو قلب پنج شنبه ...

سلام آزیتا جون خوبی عزیزم

شماره رو پیدا کردی

من اینجا میزارم برات

منم تماس گرفتم گفتن تعطیله 

021 2264 4730

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم آره منم زنگ زدم گفتن تعطیله

آزیتا جون شما بعد مثبت شدن تماس گرفتین داروهاتونو گفتن دو هفته دیگه ادامه بدین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم آره منم زنگ زدم گفتن تعطیله

من زنگ زدم گفتن تعطیله برین براتون یه دکتر دیگه همه رو تا دو هفته دیگه بنویسه ادامه بدین اگه تا اون زمان کلینیک باز بشه وقت بگیرین برا سونو بیاین

1
5
10
15
20
25
30
35
40