2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107192 بازدید | 4136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بلاست نخوام همونجور جنین های 3روزه رو انتقال میدن؟؟یعنی رو کیفیتشون تاثیر نمیزاره؟؟

اصلا از من نپرسیدن چی میخای

حتی به دکتر گفتم دو تا قراره انتقال بدین 

گفت اینو جنین شناس مشخص میکنه روز انتقال

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندروز قبل انتقال باهمسرت رفتی رضایت دادی واسه ذوب جنین ها؟؟؟

نه عزیزم

روز انتقال گفتنا چی انتقال میدن

ولی ویزیت قبل انتقال پرسیدم گفتن جنین شناس مشخص میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاست انتقال بدن چندروز قبلش رضایت میگیرن

نه به ما چیزی نگفتن

قبل انتقال جنین شناس گفت دو تا جنین بلاست داری

دکترمم همینو گفت گفت دو تا بلاست گرید a

و برای بلاست هزینه بیشتری هم میگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه بلاست نخوام همونجور جنین های 3روزه رو انتقال میدن؟؟یعنی رو کیفیتشون تاثیر نمیزاره؟؟

بستگی به دکترت داره بهش بگو ببین چی بهت میگه

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

اصلا از من نپرسیدن چی میخایحتی به دکتر گفتم دو تا قراره انتقال بدین گفت اینو جنین شناس مشخص میکنه رو ...

بستگی داره توهربسته ای چندتاجنین وازچه نوع برات فریز کرده باشن به قول دکتر دست جنین شناسه

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

سلام دوستان تا همین الان داشتم پستها رو می خوندم.. من وارد روز 7 انتقال شدم ، یکی عزیزان نوشته بود بعد از انتقال نباید فرتیل سی ام مصرف کنیم ، شک کردم رفتم پشت برگه مراقبت نیکان رو‌ چک کردم دیدم که بعله ..بهم گفته بودن در صورت بارداری فرتیل سی ام بخور 🥺 

اصلا نمی‌دونم چرا حواس پرتی کردم برگه رو چک نکردم، الان 6 روزه که روزی یه دونه مصرف کردم.. دارم سکته میکنم کسی اطلاع داره که چقدر تاثیر بد میتونه داشته ؟