2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107262 بازدید | 4136 پست
من تو دستم نگه میدارم تا برسیمدر کل آمپولا خیلی اذیتم نمیکننآنوکساپارین هم لحظه تزریق سوزش داره اوکی ...

آره اینم میشه 

اون مشکلی نداره همونطوره

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز ۳ و ۵ تیر من دورم از خانوادم خواهربودن هم نمیتونستم بگمبه هیشکی نگفتم مشکل داریممیگن بچه بیارین ...

الهی عزیزم مسلما بودنشون خوبه 

اشکال نداره خدا هست 

همسرت هست انشالله زود میگذره و آخرش خوش😍🥰

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز ۳ و ۵ تیر من دورم از خانوادم خواهربودن هم نمیتونستم بگمبه هیشکی نگفتم مشکل داریممیگن بچه بیارین ...

اشكال نداره عزيزم منم شهر غريبم هيچ كس رو ندارم جفتم هم پايينه ،

سلام دوستان خوبین

من امروز روز سوم انتقالم 

درد خیلی خفیف پریودی داشتم که قطع شد

رفتم سرویس رو دستمال یه لکه کوچیکه قهوه ای تیره دیدم

کسی از دوستان تجربه ای داشته؟

برا اانه گزینی هم زوده فک کنم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم دو تا بلاست اابته لک خیلی کوچیک قهوه ی تیره بود

اگه بلاست بوده احتمال زیاد لانه گزینی هست اگر هم کم وزیاد شد اصلاااااا نترس.یه دلیل دیگه هم داره که زمانی که برات انتقال میدن بخاطر دستگاهی که باهاش دهانه واژنت رو باز میکنن وکارهایی که انجام دادن واسه اونم میشه.منم  ازروز اول انتقال یخورده داشتم تا ۴روز بعدم قطع شد.ولی احتمال زیاد واسه شما لانه گزینیه.مبارکه عزیزم

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

جنین های من ۳ روزه بودن قدرت خدا از روز ۵ انتقال به بعد حس میکردم که گرفته.دردهای یهویی رحمم میگرفت انگار شوک بعدم لک بینی وخونریزی

اگه بلاست بوده احتمال زیاد لانه گزینی هست اگر هم کم وزیاد شد اصلاااااا نترس.یه دلیل دیگه هم داره که ...

مرسی عزیزم که تجربتو با من به اشتراک گذاشتی

منم همچین فکری کردم اتفاقا 

چون انگار خون مونده بود تیره و کوچیک

مرسی از نظرت عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جنین های من ۳ روزه بودن قدرت خدا از روز ۵ انتقال به بعد حس میکردم که گرفته.دردهای یهویی رحمم میگرفت ...

آخی عزیزم شما با ای وی اف باردار شدین؟

اگه وقت داشتین ممنون میشم از بعد انتقالتون بگین چیا تجربه کردین و چی شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخی عزیزم شما با ای وی اف باردار شدین؟اگه وقت داشتین ممنون میشم از بعد انتقالتون بگین چیا تجربه کردی ...

آره عزیزم منم هر دوتا دخترم باآی وی اف بودن برام هم اصلا جنسیتشون مهم نبود گفتم انتقال میدم میسپارم به خدا.سر هردوتاشون به دلیل قرار دادن اسپکتلوم داخل واژن تا ۴روز اول لک بینی داشتم تاقطع شد.اولی بیشترازدومی استراحت کردم ولی هیچ فرقی نداره روز پنجم سردختراولم انگار شوک درد به رحمم مدام وارد میشد تقریبا یه ۴ساعتی اینجور میشدم ۳ یا ۴روز بعدش خونریزی مثل پریود داشتم که گفتم تمام شد.روز۱۳رفتم آزمایش و۲۰۰۰وخورده ای بود وتعجب کردم بااون حجم خونریزی.اینم بگم فقط درحدیک روز بود ولی عین پریود حتی ببخشید توی سرویس هم میریخت.به دکتر که گفتم گفت طبق جواب آزمایش و قطع شدن خونریزیت هفته دیگه بیا سونو .وقتی رفتم دکتر گفت دوقلو هست وهردوتاش قلب دارن ولی یکیش هفته ۷قلبش وایساد.الان دخترم ۴سالشه.دختر دومم وقتی انتقال دادن نیم ساعت بعدش بلند شدم وچندین بارسرویس رفتم .چندین بار رفتم ته سالن اول سالن دنبال کارهام تاحدی که پرستار دعوام کرد گفت خانوم مگه شما انتقال ندادین کافیه بشین🤭 وتوی راه برگشت دوباره سرویس لازم شدم ازپله های یه مطب رفتم بالا واسه سرویس😁خلاصه  مثل اولی تا۴روز اول لک بینی روز ۵هم چون تجربه دختراولم روداشتم همون شوک ها به رحمم واردشد ودیگه مطمئن شدم گرفته.ولی سردومی اون خونریزی ها ولک بینی های روز۱۰ به بعد رو نداشتم خیلی هم رعایت نکردم .کم وبیش کارهامو میکردم.جارو میکشیدم.به دخترم میرسیدم باید بغلش میکردم دیگه خودت میدونی چی میگم.فقط غذاهای نفاخ وزیاد گرم نخور قرص هامم

استرادیول .فرتیل.آمپول انوکسا.آمپول پروژسترون وشیافش.آاس آ.