2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107332 بازدید | 4136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها چرا من و زود بلند کردن اصلا تا انتقال دادن گفتن پاشو دراز کشیدن لازم نیست نکنه برا همین منفی ...

کم کمش باید لااقل نیم ساعت فرصت بدن.کدوم مرکز رفتی؟

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

بچه ها چرا من و زود بلند کردن اصلا تا انتقال دادن گفتن پاشو دراز کشیدن لازم نیست نکنه برا همین منفی ...

عزیزم هرچی بود تموم شد دیگه بهش فکر نکن انشاالله خدا خودش غافلگیرت کنه وطبیعی مامان شی😘😍

چی بگم.انشاالله دفعه بعد خودت قبلش بهشون تذکر بده.ولی بازم میگم گرفتن یانگرفتنش دست خداهست وبس

درسته منم سرچ کردم گفتن مهم نیس ولی خب وقتی یه ساعت بعدش دراز میکشی بلند نمیشی از نظر روحی انگار بهت کمک میکنه

باااشه بابا تو خوبی
درسته منم سرچ کردم گفتن مهم نیس ولی خب وقتی یه ساعت بعدش دراز میکشی بلند نمیشی از نظر روحی انگار بهت ...

درسته.اونوقت پیش خودت میگی همه کارهایی رو که میبایست انجام بدم رو دادم وخیالت ازاون بابت راحته

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

مرسی عزیزم خداروشکرخودت خوبی

سلام چطوری خوبی ؟ آره راحت بشین بخور من راحت مثل قبل مینشستم واسه غذا خوردنی 

بعد دست شویی فرنگی نصف نصف رفتم همون اول تا الان اسهال شدم چقققدر دست شویی نشستم خودشم تو فرنگی نمیتونستم

بعد حتی ۳ یا ۴ بار آفتابه پر از آب و دست شویی فرنگی بلند کردم اومدم خونه حموم دست شویی شستم چقدر نشستم به خودم فشار آوردم رفتم ۳ بار با ماشین بیرون رفتم راه دور خودشم تالاب تالاب😅 بعد اینکه منو رو تخت گذاشتن ۳ بار پامو گذاشتم خودمو فشار دادم بالا

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام چطوری خوبی ؟ آره راحت بشین بخور من راحت مثل قبل مینشستم واسه غذا خوردنی بعد دست شویی فرنگی نصف ...

بسیااااار زیبااااااا

چوخ گوزل واقعا

قشنگ داری روحیه میدی

😂😂😂

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30