2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108168 بازدید | 4142 پست
سلام دوستای عزیزم خوبینمن انتقال دادمالان مرخص شدم ساعت ۸:۴۵ انتقال داد دکترتا ساعت ۱۰:۳۰ استراحت کر ...

عزیزم مبارکه مامان شدنتو تبریک میگم انشالله بسلامتی فقط از الان میگم استرس نداشته باش وسلام بسپار به خدا انشالله مصلحت خدا با حاجت دلت یکی باشه 😘🥰😍🤩🤩

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدانکنه عزیزم قربانت.پس بخاطربیهوشی بوده اینقدر استراحت کردی وگرنه بیشترازنیم ساعت نمیذارن.چون چسب ج ...

فکر نکنم من بیهوش نبودم ولی همه رو گفتن تا ۲ ساعت بخوابین حق تکوم خوردن ندارین خودشون با تختی که روش خوابیده بودیم اوردن اتاق و تایم گرفته بودن بعد ۲ ساعت میگفتن پاشبن برین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️

ببین دستتو بذار رو شکمت و به تعداد جنین سوره قدر بخون من خوندم خیلی تاثیر داره و همچنین ایت الکرسی ، خودتم تو راه رفتن اینا نترسون بعد آها به نیت شهید ابراهیم هادی و سامانلو به مدت ۱۴ روز سوره واقعه بخون اول به اذن خدا بعدش دست رد به سینم نزدن حتما انجام بده هااااا نتیجشو میبینی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین دستتو بذار رو شکمت و به تعداد جنین سوره قدر بخون من خوندم خیلی تاثیر داره و همچنین ایت الکرسی ، ...

مرسی عزیزم 

حتما میخونم

فقط من الان رسیدم پاهامو با اب سرد شستم

منتظر نموندم اب گرم شه

ایشالا اتفاقی نیافته

بعدا پشیمون شدم

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم دوستانی که بعد انتقال چند ساعتی تو راه بودن پیاده شدن راه برن 

من پشت دراز کشیده بودم 

پهلو به پهلو میشدم ولی پیاده نشدم راه برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم حتما میخونمفقط من الان رسیدم پاهامو با اب سرد شستممنتظر نموندم اب گرم شهایشالا اتفاقی نیا ...

حموم هم تا3روز اول نرو سعی کن بیشتر از10دقیقه طول نکشه آب هم زیاد گرم نباشه

حموم هم تا3روز اول نرو سعی کن بیشتر از10دقیقه طول نکشه آب هم زیاد گرم نباشه

مرسی عزیزم

حالا فکر کردم اب سرد خوب نبود رو پام باز کردم

مرسی گفتی

زنگ زدیم بیان برا آمپولام گفتن همکار خانم امروز نیومده فقط یک نفره

برا همین دیگه آروم آروم تا کناره ماشین رفتم سوار شدم رفتیم‌جلو درمانگاه اومدن تو ماشین تزریق کردن

ولی سعی کردم خیلی آروم راه برم

تو خونه هم از وقتی رسیدیم یکم دراز کشیدم یکم نشستم یکم راه میرم

آروم آروم دیگه

ولی کلا انگار انتقال ندادم

هیچ حسی ندارم 

هیچ دردی ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر نکنم من بیهوش نبودم ولی همه رو گفتن تا ۲ ساعت بخوابین حق تکوم خوردن ندارین خودشون با تختی که روش ...

من ۴سال پیش اجازه دادن تا یک ساعت و زیر پام لگن گذاشتن ولی سردختر دومم گفتن بیشتر ازنیم ساعت لازم نیست بخوابین بهترهم هست خودتون برین سرویس نظر دکترا باهم فرق داره شاید ولی الهی شکر چه واسه من چه واسه شما نتیجه داده

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت