2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108288 بازدید | 4143 پست
عزیزم من از دوروز قبل انتقال نشاسته با آب خوردم.روز انتقال کله پاچه خوردم . تا یه هفته شیر سویا و سی ...

آزیتای قشنگم مرسی

فقط آب و نشاسته رو به چه میزان قاطی میکردی و چه تایمی از روز میخوردی

مشکل بعدیم اینه من چون انتقالم با بیهوشیه باید ناشتا باشم پس نمیتونم کله پاچه بخورم صبحش

و نشاسته رو تا کی ادامه دادی

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یلدا جون، بغلت میکنم از راه دور،دوباره برو انتقال بده، شما خودت البته تجربه بیشتری داری.

قربونت بشم

اختیار داری

خودم توفکرش هستم 

یک بار دیگه امتحان میکنم اگه خدا خواست وشد چه بهتر اگر نشد دیگه می‌ذارم کنار

یه دختر دارم تاج سرمه خداروهزار مرتبه شکر

خودت می دونی این پروسه چقدر سخته 

اما باز هم امتحان میکنم توکل برخدا

آزیتا جون تبریک میگم

انشاالله صحیح و سلامت بغل کنید نی نی ها تون رو

وقتی گفتین لکه بینی داشتید من چی گفتم؟

مطمئن بودم شما وجیگرجان  نی نی دارید

چون خودم قبلاً اینطور شدم

اما بودن کسانی که علائم نداشتن ومثبت شدن

خدا و هزار مرتبه شکر

آزیتا جون تبریک میگمانشاالله صحیح و سلامت بغل کنید نی نی ها تون رووقتی گفتین لکه بینی داشتید من چی گ ...

عزیزم خیلی بهم روحیه دادی این مدت انشالله خدا چند قلو بزاره تو دامنت.واقعا ازت ممنونم.فقط میگم این ماما کلینیک گفت اگه لکه بینیت قطع شده آسپرین بخور.منم میترسم بخورم به نظرت وایسم تا برم پیش دکترم ببینم اون چی میگه یا از امشب بخورم.

فدای سرت ان شاالله هر وقت زمانش برسه خدا بهت نی نی میده هیچوقت چیزی رو به زور نخواه. من خیلی خیلی ال ...

مرسی مهربونم آره درکت میکنم چون منم مثل خودت کلی سختی کشیدم اما مثل اینکه اینبارم قسمتم نبود،ولی تو امیدوار باش حتما مامان میشی 😘😍