2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108436 بازدید | 4144 پست
سلام خانوما خوشحالم ک پیداتون کردم دورهم باشیممنم این ماه انتقال دارم اونایی ک انتقال دادید انشالله ...

سلام عزیزم خوش اومدی😍انشاالله انتقالت مثبت میشه ومامان میشی😘😍حتما به دکترت بگو که معاینت کنه تا قبل انتقال دارو‌مصرف کنی وخارشت برطرف شه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نخوردم دکترم چهادشنبه هفته بعد دوباره وقت سونو داده 

این ماه که پریود شدم خونریزیم کم بود نسبت ب ماهای قبلی حس میکنم ب نوار بهداشتی حساسیت پیدا کردم حس خارش گرفتم 

سلام عزیزم خوش اومدی😍انشاالله انتقالت مثبت میشه ومامان میشی😘😍حتما به دکترت بگو که معاینت کنه تا ق ...

فداتشم انشالله 

منم سختی زیاد کشیدم تااین مرحله رسیدم سالها منتظرم 

هفته بعد وقت دکتر دارم ک نردیک انتقالم میشه امروز پنجم پریودمه 

قربونتون برم که اینقدر خوبینخیلی انرژی گرفتماز صبح انگار افسردگی گرفته باشم،هیچکس خونه نبود زارزار گ ...

سلامت باشی عزیزم حق داری ، منم اینطورم انشالله با جواب خوب دلمون شاد میشه ، انشالله خدا بیشتر از این محبت بینتونو بین خانواده شوهر و همسرت زیاد کنه😍

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم راضیم به رضای خدا ولی اینبار ازش میخوام دلمونو شاد کنه حکمتش تو این باشه ماهم طعم‌مادرشدنو با حا ...

راستی دیگه بی بی چک نزدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دیگه بی بی نزدی ؟ ولی دیگه کم مونده فردا انشالله همه چی معلومه😍

سلام عزیزم نه دیگه.انشالله فردا میرم آزمایش.بی بی چک رو میخوام به جبران تمام وقتایی که منفی بود نگه دارم.😂😂

سلام عزیزم نه دیگه.انشالله فردا میرم آزمایش.بی بی چک رو میخوام به جبران تمام وقتایی که منفی بود نگه ...

😂😂😂😂 ایشالله ، دیگه بعد قطع شدن تکرار نشد لکه بینی ؟ من همچنان درد دارم و منم بعد اون ترشح قهوه ای دیگه لک ندیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دیگه خدارو شکر قطع شد.فقط آسپرینم قطع کردم و یه شیاف اضافه.

خب خدارو شکر عزیزم نمیدونم منم مثبتم یا نه اخه اون لک لعنتی دلمو خوش ‌کرد😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا همون لک نوید مثبت بودن میده عزیزم مطمئنم تو هم مثبتی.ترشحاتت چه جوریه،؟

عادیه بعضی اوقات زرد میشه ولی بیشتر مواقع عادی مثل شیشه صاف

1
5
10
15
20
25
30
35
40