2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108612 بازدید | 4145 پست
ممنونم مهربانو جان.انشالله قسمت تک تک عزیزان

آزیتا سینه هات درد میکنن ؟ مال من از دیروز شروع شد ولی خیلی متفاوت اولین بارمه اینطور شدم از سمت زیر بغل شروع شد امروز دیگه خیلی سنگین شده و قشنگ زده به نوکش درد دارم 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر اکبری هم تعریفش شنیدم روزی که خراش رحم دادم یه خانومه اومده بود بخش بستری سرم وصل کنه دو قلو با ...

مرسی آزیتا جون چقدر انرژی گرفتم

ایشالاهمگی نتیجه بگیریم

تا آخر بارداری اینجا با هم باشیم

واقعا هر روز به اشتیاق شماها میام اینجا که خبر خوب بشنوم

ایشالا توهم شنبه با یه بتای تپل میای😘🩵🩷

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزیتا سینه هات درد میکنن ؟ مال من از دیروز شروع شد ولی خیلی متفاوت اولین بارمه اینطور شدم از سمت زیر ...

عزیزم ایشالا توهم مثبتی

من یه بار طبیعی بارداری پوچ داشتم 

علایمم ترشح آبکی و سینه درد سنگینی سینه و درد پری بود

درسته علایم فرق میکنه

ولی دلم روشنه ایشالا شنبه خوش خبر میاین

😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ایشالا توهم مثبتیمن یه بار طبیعی بارداری پوچ داشتم علایمم ترشح آبکی و سینه درد سنگینی سینه و د ...

فدای تو بشم 😘 ممنون که بهم دلگرمی دادی به خدا حس دلسوزیتو و نگرانی تو از رو پیامت درک کردم انشالله خدا از همین حالا نامه مادر شدنتو امضا کرده😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدای تو بشم 😘 ممنون که بهم دلگرمی دادی به خدا حس دلسوزیتو و نگرانی تو از رو پیامت درک کردم انشالله ...

قوربونت برم عزیزم 

ممنونم برای انرژی خوبی که میدی 

ممنونم برای دعای قشنگنت😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام 

صبح مامانهای زیبا وقندعسل بخیر🤰🤰🤰

باز هم مثل خروس اول صبح اومدم بیدارتون کنم که دوباره خوابم برد والان اومدم 🐓🐓

نی نی ها که خیلی اذیت نمیکنن اگه میکنم حقتونه خیلی راحت خوردین وخوابیدین🤣😁

برای همه منتظرها آرزومیکنم این استرس وبیخوابی وتهوع و....

بسه دیگه یه کم حال مادران رو بچشید 

بدنیا بیان انشاالله رو سرتون خراب بشن 

اینطوری نفرینتون میکنم همینطور که بقیه برام میکردن 

البته توروخدا ناراحت نشید یک وقت قصد جسارت ندارم

فقط دعا میکنم همه منتظرها مادرانه های شیرین رو بچشن وتجربه کنن

سلام صبح مامانهای زیبا وقندعسل بخیر🤰🤰🤰باز هم مثل خروس اول صبح اومدم بیدارتون کنم که دوباره خوابم ...

سلام عزیز دلم 😂 باور کن هر روز که از خواب پا میشم میام اینجا پیام تورو لخونم انرژی میگیرم ولی بلد نیستم چطور جواب بدم که مال منم قشنگ باشه🤣🤣🤣 ابن چه حرفیه شما تاج سر مایی آبجی بزگ منی😇🥰 انشالله از دعای شما عزیزم من که خیلی تنبلم فقط میخوابم نمیدونم با اومدن بچه چه اتفاقی واسم بیوفته😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آرزو جان وجیگرجان وگلسر جان مامانهای فعلی درچه حال هستیدخوبید؟مامانهای دیگه فعلا تو صف انتظار باشند ...

خوبم و کمی استرس وجودمو گرفته چون دیگه به روز آزمایش کم مونده نمیدونم چی در انتظارمه😪 بازم آزیتا جون هم این چند روز براش راحت میگذره و هم استرس جواب ازمایشو نداره ولی من در حد سکتم 🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام صبح مامانهای زیبا وقندعسل بخیر🤰🤰🤰باز هم مثل خروس اول صبح اومدم بیدارتون کنم که دوباره خوابم ...

سلام به مامان سحرخیزصبح خودتم بخیرباشه عزیزم،😘😍دیگه باید ازین به بعد تنبلی رو بزاریم کنار خواب واستراحت تعطیل😂

خوبم و کمی استرس وجودمو گرفته چون دیگه به روز آزمایش کم مونده نمیدونم چی در انتظارمه😪 بازم آزیتا جو ...

من دیروز یه بی بی چک‌گذاشتم زیرچنددقیقهیه هاله انداخت نمیدونم عکسشو بفرستم مشخص یانه،،ولی صبح دوباره بی بی چک زدم هاله ننداخت نمیدونم سردرگم شدم🤕🤔