2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108612 بازدید | 4145 پست
ای وای چقدر بد😔 ولی خب خدارو شکر خدا خودش هواتو داره انشالله قسمت همه چشم منتظرا بشه ، میگم دلم یه ...

آره عزیزم چرا نشه.خدا خیلیییی مهربون و رحیمه‌توکل کن دست خالی برنمیگردی مطمئنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه ای وی اف نکردم ولی هرروز اینجارو چک میکنم و بیشتر ازشماها استرس شنبه رو دارم که همتون انشاالله مثبتی تونو اعلام کنید😍

دوستان به نظرتون تعیین جنسیت هم با بار اول میگیره؟! 

من یه دخترهم دارم برا دومی میخام برم ای وی اف انشاالله  

دو دلم خیلییی زیاد

اللهم،همان که میدانی ... :)
اره بابا فقط همون شب دیدم روز دهم ، همزمان دیدیم دیگه مال من اندازه سر چوب کبریت بود قهوه ای روشن بع ...

سلام عزیزم منم روز نهم دقیقا مثل تو ی لکه خیلی کوچیکه دیدم و مثبت شدم خداراشکر و مطمئنم توام مثبت هستی 😊

سلام عزیزم منم روز نهم دقیقا مثل تو ی لکه خیلی کوچیکه دیدم و مثبت شدم خداراشکر و مطمئنم توام مثبت هس ...

واااااااای بهترین جمله بود برام گفتی خدا نی نی کوچولوتو حفظ کنه دلم گرم شد 😘😘🫂🫂 انشالله🥰

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منکه ای وی اف نکردم ولی هرروز اینجارو چک میکنم و بیشتر ازشماها استرس شنبه رو دارم که همتون انشاالله ...

ممنونم که هر روز پیگیرمونی و به فکرمونی مطمئنن انرژی مثبتت و دعاهات برامون خیلی تاثیر گذار بوده عزیزم 😘😘 اگر مشکل نداشته باشین و اگر خدا بخواد بله چرا که نه ، یکم راهش خسته کنندست بیشتر از لحاظ روحی ولی به شیرینی بعدش می ارزه🥰

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها، 

خوشحالم آزیتا بی بی چکت مثبت شده انشالله آزمایش خون هم خوب باشه.

روزی که این گروه رو زدم دلم شکسته بود میخواستم واسه هم امید باشیم، و این گروه داره جون میگیره که پر از خیر های خوب باشه واسه هر کی که دوست داره نی نی سالم داشته باشه. 

کسانی هم که منفی میشن، نا امید نباشین دوباره تلاش کنین.

دستی که به درگاه خدا بسته پل عشق، کوتاه نبینید که این قصه دراز است 

😇🥰😇

آزیتا جونم خیلیییی مبارکه عزیزم

به سلامتی بغل بگیری عزیزم

چقدر انرژی خوبی دادی بهمون

ایشالا مثبت شدن تک تک دوستان عزیزم

😍😍😍😍

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای آزیتا جون منم ابن سینا هستم با دکتر اکبری

دکتر اکبری هم تعریفش شنیدم روزی که خراش رحم دادم یه خانومه اومده بود بخش بستری سرم وصل کنه دو قلو باردار بود و مریض دکتر اکبری بود.انشالله مال شما هم مثبت میشه.

ای جان الهی سالم و سلامت باشه بخدا که مامان شدی . وای من نمیشناسمت ولی ذوق کردم😅  خدا خودش مواظب دوتایتون هست دقیقا تا ۹ماه دیگه مامان و نی نی کوچولو با همدیگه خوش بگذرونین که بعد دنیا اومدنش باید فقط بیدار بمونی بهش شیر بدی ای جانم .الهی سالم وسلامت باشه😍😍😍