2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108108 بازدید | 4141 پست
همه بچه ها مامان میشن بخدا دعا میکنم مامان بشین هم برای شماخوشحال میشم هم برای خودم چون خودمم انرژی ...

بسپار به خدا بعدشم از این‌عملا هست از رو بافت بیضه ورمیدارن اونجوری برین مطمئنن هست

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما اینکه من هیچ علائمی ندارم بنظرتون طبیعیه؟

فردا روز ۱۵ انتقالمه از روز اول هیچ علائمی نداشتم نه لکه بینی نه درد سینه نه هیچیه هیچی

انگار نه انگار انتقال دادم فقط غروبا یه یکساعتی حالت تهوع دارم همین

اینکه هیچ علائمی ندارم نگرانم کرده و استرسی شدم 

هنوز نرفتم ازمایش چون hcg زدم ، شنبه انشاالله ازمایشمه

سلام عزیزم ممنون از انرژی مثبتشرایط شوهر من افتضاح بود یک دکتری تو تهران سال نودو دو به شوهرم گفت هر ...

چشم عزیز دلم ممنون .خداییش خیلی به ادم انرژی میدین .ان شاالله بتونم مثل شما قوی بمونم .به امید خدا دوباره مامان شدی خیالت راحت 

حتما تاثیر داره قرآن بخون صدقه بده دلت آروم میشه😘از درمانگاه یه خانمه میاد واسم تزریق میکنه

عزیزم ببخشید چقدر هزینه میگیره؟

و چطور هماهنگ کردین؟

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه من امپول hcg قبل انتقال دادن بعدش فقط پروژسترون وآمپول دورناف میزنم

منم نصف hcg قبل انتقال زدم 

واز روز ۱ انتقال تا ۱۰ انتقال به فاصله هر سه روز نصف hcg میزدم

یه هفته قبل انتقالم دوتا امپول پروژسترون تو یه سرنگ تا ۱۰ انتقالم زدم بعدش قطعش کردم قرص دوفاستون هر۸ساعت میخورم

امپول دور نافم میزنم

شیاف سیکلوژست هم هر ۱۲ ساعت داده بهم

با یه عالمههه قرص و کپسول ویتامین وتقویتی که از قبل انتقال مصرف میکردم

منم نصف hcg قبل انتقال زدم واز روز ۱ انتقال تا ۱۰ انتقال به فاصله هر سه روز نصف hcg میزدمیه هفته قبل ...

چه جالب تشخیص دکترا چقدر متفاوته،من فقط قرص ویتامینD3 و اسیدفولیک میخورم 

هربار که میاد واسه تزریق200هزار میگیره قبل انتقال رفتم هماهنگ کردم گفتم تزریق در منزل هم دارید گفتن ...

مرسی عزیزم فردا میرم اینجا نزدیک خونمون تازه یه درمانگاه شبانه روزی باز شده ببینم میان 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40