2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106441 بازدید | 4125 پست

دوستای عزیزم خیلی ممنون میشم کمکم کنین

من اصلا هیچ وقت قمر در عقرب اینا اعتقاد نداشتما یعنی اصلا پیگیر نبودم بدونم کی هست چیه

شانسی تو اینستا دیدم اون روز انتقال من قمر در عقرب هست

الان یه دلشوره مسخره دارم

براتون پیش اومده

اعتقاد دارین

چیکار کنم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای عزیزم خیلی ممنون میشم کمکم کنینمن اصلا هیچ وقت قمر در عقرب اینا اعتقاد نداشتما یعنی اصلا پیگی ...

سلام عزیزم اصلا به این چیزا توجه نکن وآروم باش کاری که خدا بخواد درست شه میشه ما خودمونو درگیر این مسائل الکی کردیم،،آروم باش وبه چبزای خوب فکر کن که قراره مامان شی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها فکر کنم من پریود شدم با اینکه امروز روز دهم انتقالمه قشنگ ترشح خونی داشتم و تمام حالت های پریودی هم دارم دل درد وحشتناک.دکترم گفت آسپرین قطع کنم و شیاف دو تا کنم.فعلا تا ببینم چی میشه

[QUOTE=384277419]آره از واژنه ولی وقتی لک و خونریزی بیشتر میشه میگن از مقعد حالا حجمش چقدره[/QUOTEتق ...

عزیزم کاش به دخترت نمیگفتی که اونم انتظار بکشه مثه خودت من خودم به هیشکی نگفتم فقط خودم و همسرم در جریان بودیم اینجوری بهتره وقتی بقیه میدونن ادم انگار استرس اونا رو هم میکشه و اینکه چی بهشون بگه البته نظر منه 

باااشه بابا تو خوبی