2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107000 بازدید | 4135 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان خانم.منم علائمم همین درد سینه هست که احتمالا برای پروژسترونه.با تیر کشیدن رحم و تخمدان بع ...

من ترشح زرد قبل پریودی دارم همراه با درد😔

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یازدهم لک دیدم فرداش پریود شدم 🥺ولی خب همه که مثه هم نیستن بنظرم فردا بیبی چک بزنی مشخص بشه وضعی ...

آها نه لک ندیدم اصلا ولی خیلی منتظرش موندم البته برا لانه گزینی توکل به خداببینم چی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آها نه لک ندیدم اصلا ولی خیلی منتظرش موندم البته برا لانه گزینی توکل به خداببینم چی میشه

علائم هرکی متفاوته اصلا بخودت استرس نده این چندروزم باآرامش بگذرون مطمئنم لک لانه گزینیه وشنبه آزمایشت مثبته😍🙏

علائم هرکی متفاوته اصلا بخودت استرس نده این چندروزم باآرامش بگذرون مطمئنم لک لانه گزینیه وشنبه آزمای ...

وای دیگه خسته شدم کلافه شدم تو خونه شما ام تنهایی ؟ انشالله که اینطور میگی باشه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای دیگه خسته شدم کلافه شدم تو خونه شما ام تنهایی ؟ انشالله که اینطور میگی باشه عزیزم

میدونم عزیزم درکت میکنم منم خسته شدم ولی انتظار شیرینیه به نتیجش فکر کن که قراره مامان خوشگلی بشی😘😘آره من که از قبل انتقال گوشیمو گذاشتم حالت پرواز فقط با وای فای وصل میشم میام اینجا،،منم تنهام

راستی واسه آمپول میری بیرون یا میان واست تزریق میکنن؟؟

خودم میزنم راستی یه روش برای اینکه اصلا امپول پروژسترون بعدا جاش درد نگیره فقط ۲۰ دیقه قبل تزریق بذار زیر بغلت و تمام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما میشنوی 😘😘میشه بگی تواین مدت چکارایی کردی که مثبت شدی؟

انشالله عزیزم قبل انتقال با روغن سیاه دونه چرپ میکردم شکممو و خوب ماساژ میدادم تخمدان هام که میگن خون‌رسانی میشه به رحم و دوبار بادکش گرم انجام دادم رژیم بودم اصلا از مواد کارخانه ای و شرینی جات نوشابه به هیچ عنوان استفاده نکردم چیزای سرد اصلا نخوردم و قبل انتقال یک هفته قبل فقط لوبیا سبز با برنج ماکارونی خوردم و بعد از انتقال فقط سه روز استراحت بودم و تا شش روز اول آب نشاسته خوردم و غذا فقط لوبیا سبز با ماکارونی بود و روز هشتم بی بی زدم دیدم یک هاله کوچیکه انداخت و روز نهم ی لکه کوچیکه دیدم و روز دوازدهم آزمایشم مثبت شد خداراشکر