2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107181 بازدید | 4136 پست

بالاخره هممون یه دوره و راه سخت رو طی کردیم حالا با استرس یا بدون استرس اون اتفاقی که باید میوفته پس بیاید آروم باشیم وبه خدا امید داشته باشیم که بهترینها رو برامون کنار گذاشته❤️😘😍

سلام صبح قشنگتون بخیر مامانهای مهربونمشرمنده میخوام اقرار بکنم یه چیزی روامروز دیگه طاقت نیاوردم واز ...

صبح توام به خیر و شادی باشه ، آخه تو دیگه چرا 🤨🤨😠 واجب بود ؟ متنفرم‌از بی بی چک من به خودم قول دادم اگر آزمایشم مثبت شد یکی بکیرم بزنم آرزوی بی بی دو خطه به دلم‌نمونه ، بعدشم الان با بی بی چک مشخص نمیشه الکی زحمت نکش 😂 آزمایش خون الان نشون نمیده چه برسه بی بی چک

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره هممون یه دوره و راه سخت رو طی کردیم حالا با استرس یا بدون استرس اون اتفاقی که باید میوفته پس ...

آفرین عجب حرفی باید با آب طلا نوشت 👏👏👏👏👏👏👏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معذرت میخوام من امروز با دستمال خودمو خشک کردم لک‌ دیدم روز دهم طبیعیه؟؟؟

بله صد در صد مال لانه گزینیه توام مامان شدی رفت ، 😍🥰 بچه اولته عزیزم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا ازدهنت بشنوه عزیزم😘آره بچه اولمه🥹

منکه میگم اگر خدا بخواد مادر شدی ، نظرات رو برو بخون تو تاپیک های مختلف اکثرا اونایی که اینطوری لک دیدین باردار بودن ، من نمیدونم چرا ندیدم😏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منکه میگم اگر خدا بخواد مادر شدی ، نظرات رو برو بخون تو تاپیک های مختلف اکثرا اونایی که اینطوری لک د ...

فدای دل مهربونت که اینقدر انرژیت مثبته😘❤️❤️🥹امیدم بخداس 🙏

منکه میگم اگر خدا بخواد مادر شدی ، نظرات رو برو بخون تو تاپیک های مختلف اکثرا اونایی که اینطوری لک د ...

مطمئنم توهم مامان شدی وشنبه با خبرای خوب میای وخوشحالمون میکنی❤️❤️

مطمئنم توهم مامان شدی وشنبه با خبرای خوب میای وخوشحالمون میکنی❤️❤️

انشالله عزیزم انشالله شتبه اینجا پر از مامان های خوشحال باشه

1
5
10
15
20
25
30
35