2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106408 بازدید | 4125 پست
اوه پس این خیلی گرونتره... همه جا قیمتا یکی هست؟! تصمیم دارم برا دومی برم ای وی اف کنم.. نمیدونم کجا ...

من ازدکترم خیلی راضیم اگه خواستی آدرس مطبشو بهت بگم هم‌ بیمارستان نیکان انجام میده هم گاندی

اوه پس این خیلی گرونتره... همه جا قیمتا یکی هست؟! تصمیم دارم برا دومی برم ای وی اف کنم.. نمیدونم کجا ...

مام نسبت به جاهای دیگه گرونتره ،آخه اون خانمه کلی هزینه های اضافی انجام داده بود البته به تشخیص دکترش مثلا خراش یا پی آر پی یا چسب جنین که همه انجام نمیدن،ولی درکل هرجا بری تعیین جنسیت نسبت به آی وی اف معمولی گرونتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزمممنونممن بار چهارم هست یه دختر چهار ساله با آی وی اف دارمدوباره برای تعیین جنسیت رفتممرکز ...

عزیزم دکتر خوبی هست لاهوتی

من اولین بار که تصمیم به ای وی اف داشتم با ایشون ویزیت شدم

همه آزمایش و تست پزشکیارم‌انجام دادم 

داروهای پانکچر هم نوشتن که من پریود شدم شروع کنم

من برگشتم متاسفانه یکی از نزدیکانم فوت شدن که کلا من یک سال به تاخیر افتاد کارام

بعد یک سال با مرکز ابن سینا آشنا شدم دیدم هزینه هاش خیلی کمتر هست و خیلی مرکز منظمی هست 

معطلی مام نداشت

برا همین تصمیم گرفتم که برم ابن سینا

ولی دکتر لاهوتی خوب بودن و من همینجا با چند نفری آشنا شدم که با ایشون انجام داده بودن خداروشکر همگی بار اول مثبت شدن

ایشالا شما هم مثبت میشین

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دکتر خوبی هست لاهوتیمن اولین بار که تصمیم به ای وی اف داشتم با ایشون ویزیت شدمهمه آزمایش و تست ...

آره مام خیلی شلوغه و معطلیش زیاده هزینه هاشم بالاتره نسبت به مراکز دیگه 

فداتکدوم شهرعزیزم؟! 2بارقبل نگرفت؟! انشاالله این سری حتما نتیجه دلخواه بشه گلم

تهران عزیزم

چرا بار اول دوقلو مرکز نوید تهران که شش ماهگی سقط شدن

بار دوم افسردگی داشتم نگرفت

بار سوم دخترم بدنیا اومد

الان بار چهارم که پسرم میاد انشاالله اگه خدا بخواد

مام نسبت به جاهای دیگه گرونتره ،آخه اون خانمه کلی هزینه های اضافی انجام داده بود البته به تشخیص دکتر ...

اره اینم هس انشالله برا منم جوابش خوب بشه

اللهم،همان که میدانی ... :)
عزیزم دکتر خوبی هست لاهوتیمن اولین بار که تصمیم به ای وی اف داشتم با ایشون ویزیت شدمهمه آزمایش و تست ...

شماهم باراول مثبت شدعزیزم ؟! کدوم شهر ابن سینا رفتی؟! 

تهران عزیزمچرا بار اول دوقلو مرکز نوید تهران که شش ماهگی سقط شدنبار دوم افسردگی داشتم نگرفتبار سوم د ...

الهی

انشاالله که محکم چسبیده.. خبرشو بهم بدی عزیزم😍

مرسی فدات شم الهی آمین 🙏😍واقعا این روزا خیلی سخت میگذره به امیدخدا همه ی کسایی که انتقال دادن نتیج ...

زنده باشی ، آره خیلی سخت ولی با یاد خدا اروموتر میشه آدم انشالله همه مون مثبت بشیم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40