2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 36408 بازدید | 2425 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر .یه سوال 

میگن بعد ازمصرف قرص دوفامد سه روز بعدش پریود میشین من الان چهار روز گذشته پریود نشدم . میخوام بدونم مساله ای نداره؟یا باید حتما تا سه روز بعد پریود شم. یعنی همین قرصا میخورم سینه م ورم کرده جرات دارم یه آن دستم به سینه م بخوره اینقده درد میگیره مثل دوران بلوغ شدم . 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان وقتتون بخیر .یه سوال میگن بعد ازمصرف قرص دوفامد سه روز بعدش پریود میشین من الان چهار روز ...

سلام عزیزم عجله نکن تا10روز وقت داری که پریود شی این علائم هم سندروم قبل پریودشدنته تاچندروز دیگه حتما پریود میشی🌹

خانوما میشه یکی جواب سوالم بده

من ماه قبل دوبار پریود شدم این ماه تاریخ اولی میشه یا دومی اگه کسی تجربه داره بگه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ.. متاهلم 

سلام انشاالله که همتون دامنتون سبزشده😍

با بارراول ای وی اف باردارشدین؟!  

کجا وکدوم مرکز رفتین؟؟ 

هزینه اش چقدر شده امسال؟! 

برا تعیین جنسیت هم انجام میدن؟! 

میدونم سوالام زیاد شد ممنون میشم راهنمایی کنید♥

اللهم،همان که میدانی ... :)
سلام دوستان وقتتون بخیر .یه سوال میگن بعد ازمصرف قرص دوفامد سه روز بعدش پریود میشین من الان چهار روز ...

سلام عزیزم واکنش هر کسی متفاوت هست

من خودمم ماه پیش استفاده کردم ولی تقریبا سر موعدم پریود شدم

سلام عزیزم واکنش هر کسی متفاوت هستمن خودمم ماه پیش استفاده کردم ولی تقریبا سر موعدم پریود شدم

یعنی بعد از سه روز پریود شدی ؟

نگاه من ۱۴اردیبهشت پریود شدم.از ۱۵پریودم شروع کردم به مصرف قرص تا ده شب . یعنی اصولا ۳روز بعد باید میشدم.فک کنم دوباره بیوفته ۱۴خرداد . خیره فقط برنامه هام بهم ریخت خدا کنه تا فردا بیاد چون دوباره اگه نیاد برنامه هفته ی جدیدمم بهم میخوره.اخه پریودی من مثل ادمیزاد نیست . فقط تا دو روز درد فراوون بیجون میشم. تا چهار روز هم که خونریزی فوق العاده زیاد که از خونه بیرون نمیرم .خدایا شکرت که تو همه چی هوامو داشتی 😅😅😅