من میخواستم اینجا تجربه خودم رو در مورد ای وی اف به اشتراک بذارم. لطفاً شما هم اگه موردی به نطرتون میرسه بگین تا با هم تبادل نظر کنیم.اینجا به هم انرژی مثبت میدیم و امید به نتایج عالی داریم.
من خودم ۳۷ سالمه, هفته بعد تخمک کشی دارم, ازمایش ذخیره تخمدان دادم۴.۴ بود و از حد طبیعی بالاتره, نمیدونم دیگه کیفیت تخمک ها چطور باشند. شما اگه تحربه ای دارین بگین 😍
میگن بعد ازمصرف قرص دوفامد سه روز بعدش پریود میشین من الان چهار روز گذشته پریود نشدم . میخوام بدونم مساله ای نداره؟یا باید حتما تا سه روز بعد پریود شم. یعنی همین قرصا میخورم سینه م ورم کرده جرات دارم یه آن دستم به سینه م بخوره اینقده درد میگیره مثل دوران بلوغ شدم .
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم واکنش هر کسی متفاوت هستمن خودمم ماه پیش استفاده کردم ولی تقریبا سر موعدم پریود شدم
یعنی بعد از سه روز پریود شدی ؟
نگاه من ۱۴اردیبهشت پریود شدم.از ۱۵پریودم شروع کردم به مصرف قرص تا ده شب . یعنی اصولا ۳روز بعد باید میشدم.فک کنم دوباره بیوفته ۱۴خرداد . خیره فقط برنامه هام بهم ریخت خدا کنه تا فردا بیاد چون دوباره اگه نیاد برنامه هفته ی جدیدمم بهم میخوره.اخه پریودی من مثل ادمیزاد نیست . فقط تا دو روز درد فراوون بیجون میشم. تا چهار روز هم که خونریزی فوق العاده زیاد که از خونه بیرون نمیرم .خدایا شکرت که تو همه چی هوامو داشتی 😅😅😅