2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106336 بازدید | 4125 پست
راااستی یکم کار میکنم دردام شروع میشه دراز میکشم الانم انگار تو تخمدونم میخ فرو میکنن

با این حجم دارو و آمپول همینکه بازم به آدم معمولی هستیم جای شکر داره.منم هر دفعه یه جام درد میگیره 

ای وای خدا میگم بیایین روز ۱۲ بریم آزمایش ولی فکر کنم تعطیله نمیدونم چیکار کنم زود تر این روزای لعنت ...

آره به خدا دور و بر من گند گرفته.تا یه ذره کار میکنم کمرم درد میگیره باز سریع میام دراز میکشم خسته شدم.

مامانم پیله کرده میگه بیا خونمون که یک ساعت راه نمیتونم برم آخه خبر نداره.ار اون طرف تلفنمو با ترس جواب میدم که مبادا کسی واسه شام خودش دعوت کنه😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این حجم دارو و آمپول همینکه بازم به آدم معمولی هستیم جای شکر داره.منم هر دفعه یه جام درد میگیره

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بگو همبن که شااااخ درنیاوردیم خودش زیاده😂 آره انشالله زود میگذره

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره به خدا دور و بر من گند گرفته.تا یه ذره کار میکنم کمرم درد میگیره باز سریع میام دراز میکشم خسته ش ...

الهی سخته شرایط درک میکنم عزیزم چرا نگفتی به مادرت آخه پس من جرا همه چیو به همه میگم😂 بگو بذار برات دعا کنه اگه کسی خواست دعوت کنه درو باز نکن😂 هییییییی خواهر😔 دلم پوسید از خدا میخوام دلمونو شاد کنه راستی بچه داری یا اولته ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه مامانم نمیتونه حرف تو دهنش نگاه داره و به همه میگه😂یه دختر ۸ ساله دارم

پس کپی مامان منه😂 حالا ابجیم گفته مامان به هیشکی نگو اینم یواشکی به همه گفته😂 خدا حفظش کنه عزیزم ، راستی تععین جنسیت کردی ؟ انشالله خدا دل خودتو همسرتو دختر گلتو و خانواد هاتونو شاد کنه با اومدن یه نی نی تازه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کپی مامان منه😂 حالا ابجیم گفته مامان به هیشکی نگو اینم یواشکی به همه گفته😂 خدا حفظش کنه عزیزم ، ...

ممنون عزیزم انشالله نی نی های شما هم ۹ ماه دیگه تو بغلت باشن.نه تعیین جنسیت نکردم

ممنون عزیزم انشالله نی نی های شما هم ۹ ماه دیگه تو بغلت باشن.نه تعیین جنسیت نکردم

انشالله برا همه چشم منتظرا انشالله هر چی مصلحته خدا همون جتسیت رو بده ولی به خدا دلم میگه نی نی داری خودشم پسره😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااام خوبکاری میکنی خواهر نه ندارم منم حالا باشه خوبه یا نخ

نمیدونم والا بعضیا داشتن مثبت شده بعضیام نداشتن مثبت شده ولی خب یکمش علامت لانه گزینیه فکر میکنم تو روزای هفت و هشت

باااشه بابا تو خوبی
نمیدونم والا بعضیا داشتن مثبت شده بعضیام نداشتن مثبت شده ولی خب یکمش علامت لانه گزینیه فکر میکنم تو ...

انشالله هر چی مصلحت خدا هست همون بشه برا همه

1
5
10
15
20
25
30
35
40